StoryEditorOCM
PanoramaPrinceza duhova

Misteriozna bivša princeza ponovno se pojavila u javnosti, svijet odahnuo, mislilo se da je mrtva

Piše Mozaik SD
6. kolovoza 2024. - 13:58

I bogati i slavni i plemenitaši se prestanu voljeti. Pukao je davnih dana brak između marokanskog kralja Muhameda VI. i njegove supruge princeze Lalle Salme. Od kada je lijepa riđokosa dama napustila doktora pravnih znanosti - doslovno je nestala. Nitko nije znao gdje se skriva, gdje živi, kako živi. Dok se nedavno nisu pojavile forografije s ljetovanja.

Bivša princeza Lalla Salma provodila je vrijeme na grčkom Mikonosu sa svojim sinom, prestolonasljednikom Moulay Hassanom.

image
Fadel Senna/Afp

Godinama se čak i spekuliralo je li princeza možda mrtva. Nazivali su je "princezom duhova". No, eto, na Mikonosu je djeovala ne samo živo već i poprilično živahno.

Velikom osiguranom kolonom automobila obitelj je stigla od aerodroma do unajmljene vile. Navodno, princeza nije bila zadovoljna unutarnjim uređenjem iste, pa je dan nakon pred vilu stigao konvoj kamiona s - namještajem.

Jednom princeza - uvijek princeza, čini se. Ništa od zrna graška.

image
Fadel Senna/Afp

Potrudili smo se i za vas potražili fotografije s jednog od posljednjih javnih pojavljivanja sad već bivše princeze.

Njena je životna priča impresivna, baš kao i ona sama, onako lijepa, educirana i šarmantna.
Rođena je kao kćer sveučilišnog profesora Abdelhamida Benanija u Fezu, majka joj je prminula kad je Salma imala tek tri godine. Studirala je i napredovala do mjesta inženjerke u kompaniji ONA Group, najvećoj privatnoj firmi u Maroku. na jednoj je zabavi upoznala 15 godina starijeg kralja i dvije godine poslije stala s njim pred oltar.

image
Michel Euler/Afp

Razvod je i dalje misteriozan, jer se nitko nikada nije usudio pitati kralja što se uistinu dogodilo.

 

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 05:25