StoryEditor
PanoramaDEJA VU

Meghan dala trofej Harryju i poljubila ga baš kao i Diana princa Charlesa 1985., ali uz jednu razliku - ona je svoju gestu sakrila rukom od znatiželjnih fotografa

Piše Mateja Šebalj/JL
23. svibnja 2022. - 22:04

Meghan Markle došla je u Santa Barbaru podržati svog supruga princa Harryja na njegovom polo turniru na kojem je s ekipom odnio pobjedu, piše Jutarnji.

Vojvotkinja od Sussexa pojavila se u bijeloj suknji, crnoj košulji s bijelim točkicama i velikom crnom šeširu koji ju je štitio od sunca, a izgled je upotpunila crvenim ružom koji je podigao cijelu kombinaciju.

Meghan je imala čast pobjednicima uručiti nagrade, a pobjednički tim bio je onaj princa Harryja, Los Padres. Čestitala je prvo ostatku ekipe, a onda je povelju uručila i suprugu Harryju te mu dala mali poljubac koji je rukom sakrila od znatiželjnih fotografa. Događaj je bio otvoren za javnost i privukao je slavne zvijezde, uključujući glumicu Rebel Wilson i Abigail Spencer.

image
Sem Van Der Wal/ANP/AFP

Ovaj trenutak je mnoge podsjetio na 1985. godinu kad je glavnu nagradu svom suprugu Charlesu uručivala princeza Diana koja poljubac nije skrivala, ali je reakcija njezina supruga bila vidno drugačija od one princa Harryja s obzirom da već tada, četiri godine nakon vjenčanja, njihov brak više nije funkcionirao.

Inače, princ se nedavno pridružio polo timu Los Padres, jer se tim sportom bavio veći dio života u Velikoj Britaniji sa svojim bratom Williamom. Klub vodi njegov prijatelj Nacho, koji je rekao da je 'uzbuđen' što se vojvoda pridružio timu.

Idući tjedan, Meghan i Harry pripremaju se za let u London na proslavu kraljičinog Platinastog jubileja. Pridružit će im se i njihova djeca sin Archie te kćerkica Lilibet koju kraljevska obitelj još nije imala priliku upoznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2022 11:00