StoryEditorOCM
PanoramaLJUBAV NA PRVU

Marokanka došla nakratko u Hrvatsku zbog ljetovanja, a vratila se zauvijek zbog posebnog razloga

Piše Vijesti SD
10. ožujka 2024. - 15:11

Chaymae Dani, Marokanka sa zagrebačkom adresom, umjesto Francuske ili Belgije kamo za boljom životnom prilikom odlazi ogromna većina njenih sunarodnjaka odabrala je Hrvatsku. Gostujući u HRT-ovoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska" objasnila je zašto. 

- Prije osam godina sam došla na ljetovanje s prijateljicama iz Maroka... i prvi dan sam se zaljubila u jednu osobu, a i u zemlju - odgovorila je Chaymae na pitanje voditeljice.

Kako ljubav ne bi ostala neostvarena, nakon završetka studija u Rabatu odlučila se preseliti u Hrvatsku. I zbog svoje odluke nije požalila. Kao glavnu prednost svoje nove domovine navodi upravo ljude među koji su je osvojili svojom srdačnošću. Među negativne odlike Hrvatske ubraja klimu i masnu hranu, što je više nego razumljivo budući da dolazi iz Afrike. 

@dobrojutrohrvatska Marokanka Chaymae Dani neplanirano je došla 2016. godine u Hrvatsku na odmor s prijateljicama i zaljubila se - ne samo u jednog muškarca, već u cijelu zemlju. Nakon završetka studija preselila se iz dalekog Rabata. #zagreb #hrvatska #stranci #zivot #dobrojutro #emisija ♬ original sound - DobroJutroHrvatska

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 12:04