StoryEditorOCM
Panorama‘NIJE DO NAS...‘

Livnjaci izbacuju iz tek snimljenog filma sve scene sa osuđenim bludnikom Kasumovićem, redatelj Mamuza: Šokirao me je!

Piše SCENA SD
25. rujna 2024. - 20:30

Brojni filmski radnici su u proteklih dana otkazali suradnju i emitiranje projekata u kojima glumi Moamer Kasumović. Luka Mamuza, jedan od redatelja i producenata filma "Balkanika", čije je snimanje završeno ove godine, otkrio je da neće nastaviti suradnju sa zvijezdom humoristične serije "Lud, zbunjen, normalan", ali i što planiraju sa scenama u kojima se Kasumović pojavljuje, piše klix.ba.

"Mi smo cijeli film snimili u travnju, a sad smo samo snimali neke završne kadrove. Tako da je naša suradnja završila. Ono u čemu mi imamo neke sreće je to da smo s Moamerom imali malo materijala. Dakle, on nije igrao nekog lika kroz cijeli film, tako da smo trenutno u procesu razvoja snimanja dodatnog materijala i da izbacimo te scene", rekao je Luka Mamuza.

Redatelj Mamuza je rekao da je šokiran saznanjem o Kasumovićevoj osudi za bludničenje nad dječakom.

"Ne znam što još reći. Šokiran sam. Možda bi drugačije postupili, ali jednostavno smo toliko svojih sredstava, vremena, želje, snage i ljubavi uložili u film. Tako da trenutno radimo na tome da izbacimo scene s Moamerom. Na dobrom smo putu i smislili smo nešto da i dalje ostane dobro, nećemo ‘zakinuti‘ film. Neće biti jedne poznate osobe, ali nije do nas", naveo je Mamuza.

Riječ je o projektu iza kojeg u potpunosti stoji mlada ekipa iz Livna poznata po veoma uspješnom projektu "Jure i Mate", predvođena Lukom Mamuzom i Ivanom Šagoljem.

Inače, serija i film prikazuju kako izgleda život u kriminalu na Balkanu, te donose stranu o kojoj se ne priča dovoljno, piše klix.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2024 21:01