StoryEditorOCM
PanoramaSVI SU ZADOVOLJNI

Livajin mali samo trči za balunom, mama Iris samo trči za njim, a Marko se slikaje sa svakim tko poželi: stvarno ne čudi što ih ljudi vole, evo fotografija iz divne splitske noći

14. srpnja 2022. - 22:00

Marko Livaja produžio je ugovor s Hajdukom, sad je "bijeli” sve do ljeta 2027. godine, dakle ugovorna obaveza ga veže još pet ljeta za bijeli dres! - objavio je na portalu "Slobodne" friške i sretne vijesti naš kolega Slaven Alfirević.

Hajduk je sve to objavio na Facebook stranici, pa su tim povodom odlučili napraviti hapenning i prirediti iznenađenje, poklon svojim navijačima.

Organizirali su ga na Torcida kupu u splitskoj Vukovarskoj ulici, gdje se igra ljetni turnir na mali balun. Pojavila se kompletna momčad Hajduka na čelu s predsjednikom Jakobušićem, s dresom Livaja 2027... A Livaja je sjao od sreće... - izvijestio je naš novinar.

I Markova supruga Iris na istom je mjestu večeras sjala od sreće, dobro je poznato koliko je baš ona zaslužna za Livajinu odluku da dođe i ostane.

Ključnu ulogu u cijeloj priči odigrao je i njihov sin Lorenzo, jer Iris je željela sina podizati u Splitu.

image
Duje Klarić/Cropix


"Mi smo tada došli tu na tri mjeseca, on mi je rekao da će sve biti dobro i stvarno je ispalo dobro, ta tri mjeseca bila su savršena, a onda...

Krenula ta akcija, a onda sam mu jedno jutro rekla: Dobro šta je tebi, majke ti, pusti sad druge, aj reci meni šta da radim. Stižu mi kutije iz Grčke, šta da radim s njima, da ih šaljem na drugu adresu, da ih ostavim tu? Teško je bilo sve to pohvatati. Mala beba je bila tu...

Ovaj u pekari mi kaže da mi neće prodati kruh ako Livaja ne ostane, drugi poručuje da nećemo dobiti pločice ako Livaja ne ostane. Kako misliš nećemo dobiti pločice, pa moram završiti stan. Ma opće ludilo je bilo" – prisjetila se Iris u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju prije par mjeseci.

Iris Livaja ekskluzivno za ‘Slobodnu‘ o životu s Hajdukovom ‘desetkom‘: Kad je krenulo ‘Livaja ostani‘, jedno jutro sam mu rekla - ‘Dobro, šta je tebi?‘. Ma moj Marko je hodajuća emocija...


A mali Lorenzo je u Splitu, očito, na svom terenu. I na nogometnom terenu je, isto, na svom terenu.

image

Iris je Lorenca željela podizati u Splitu, tako da su se u obitelji Livaja mnoge želje ostvarile

Duje Klarić/Cropix


Jer on večeras nije stajao, samo je trčao za balunom, nabijao i guštao. A nasmijana mama za njim. Tata Marko se slikao, valjda, sa svakim tko se želio slikati, i nikad mu to nije teško.

image
Duje Klarić/Cropix


Ni popodne na plaži "na Jadrana", gdje se kupa, ni navečer na Torcida kupu.

I 'ajde ga ti ne voli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 16:39