StoryEditor
PanoramaSAŠA ŠEKORANJA

Leonarda Boban dugogodišnjeg prijatelja iznenadila posjetom, nakon razvoda vratila se u rodni Zagreb

Piše Željka Stanković/Gloria
16. svibnja 2021. - 22:18
LeaPrivatni Album

U životu Leonarde i Zvonimira Bobana protekla je godina bila turbulentna i prepuna velikih i teških odluka. Ipak, početkom ove godine okončali su privatnu agoniju, a javnost su o svom razvodu obavijestili početkom svibnja.

"Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastavit ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedno prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi, za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život", kazao je legendarni nogometaš Zvone Boban.

image
Privatni Album

No, čini se kako razvod nije jedina veća odluka koju su donijeli. Naime, Leonarda Boban ovih se dana iz Švicarske, gdje je obitelj odselila prije četiri godine zbog Zvonina posla u FIFA-i, vratila u rodni Zagreb.

Među prvima je posjetila dugogodišnjeg prijatelja Sašu Šekoranju koji je za Gloriju ispričao kako je izgledao njihov susret. „Leonarda se vratila u Zagreb i ostavila mi je buketić Đurđica zamotan u papir s brojem telefona i porukom u kojoj je napisala da živi u susjedstvu. Kada se pojavila predivna u grimizno crvenom ogrtaču na vratima moje cvjećarne, morao sam je fotografirati”, priča Saša.

Fotografije u njegovoj cvjetnoj galeriji nastale su potpuno neplanirano.

„Slagao sam novi izlog koji je pun boja i optimizma, a Leina klasična ljepota u kontekstu fluorescentnih boja oduševila me u potpunosti”, rekao je vlasnik cvjetnog atelijera, poznat po tome što od cvijeća stvara čistu umjetnost. Sretan je što nam dolazi vrijeme veselja boja i pretjerivanja što se može i primijetiti samo jednim pogledom na njegovu cvjećarnu u kojoj se Lea stopila s cvjetnim dekoracijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2021 22:50