StoryEditorOCM
PanoramaMussie Imnetu

Kuhar napadnut na karnevalu u Londonu, zbog kritičnih ozljeda bori se za život: radio je s Gordonom Ramsayjem

Piše M.Ka/JL
29. kolovoza 2024. - 16:21

Chef Mussie Imnetu, koji je radio sa slavnim kuharom Gordonom Ramsayjem, napadnut je na karnevalu Notting Hill te se trenutno bori za život. Mussieja je policija pronašla bez svijesti u ponedjeljak u ulici Queensway u Londonu, s ozljedama glave.

Kako prenosi Mirror, kuhar je bio u Ujedinjenom Kraljevstvu vjerojatno zbog posla, a inače živi i radi u Dubaiju. Metropolitanska policija je izjavila kako su policajci chefu pružili prvu pomoć dok hitna nije stigla na mjesto gdje su ga pronašli. Dodali su i kako su te mjere morali poduzeti zbog njegovih kritičnih ozljeda.

Slučaj su preuzeli detektivi Specijaliziranog zapovjedništva za kriminal, a istraga je trenutno u tijeku. Kako prenosi strani medij, Mussie je oko 13 sati napustio društveni klub The Arts Club, a oko 22:30 je sam došao u jedan restoran u Queenswayu. U međuvremenu je u jednoj trgovini kupio kapu.

image

Mussie Imnetu

Metropolitan Police

Detektiv koji vodi istragu, Brian Howie, dao je izjavu o incidentu. "Iako je uhićenje osumnjičenika značajan korak u našoj istrazi, još uvijek želimo čuti od bilo koga tko nam može pomoći povezati gdje se Mussie kretao otkad je napustio The Arts Club u 13 sati pa sve dok nije došao u restoran u 22:30", rekao je on.

Brian je zamolio sve koji znaju nešto o incidentu da se javi policiji. "Naš je fokus na tome što se dogodilo Mussieju. Jeste li razgovarali s njim u restoranu ili imate nekakve fotografije ili snimke od tada koje bi mogle pomoći istrazi? Napad se dogodio oko 23:20. Ljudi u lokalu su pokušali spriječiti napad, moramo razgovarati s njima i pozivam ih sve da nam se jave", dodao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 22:39