StoryEditorOCM
PanoramaLJUBAV JE TO

Kći princeze Stephanie od Monaka ne skriva da je zaljubljena, ali za sada radije taji identitet svog mladog dečka

Piše MOZAIK SD
12. kolovoza 2023. - 12:09

Camille Gottlieb, najmlađa kći princeze Stephanie od Monaka i unuka pokojne Grace Kelly, oduvijek se ističe diskrecijom svojih ljubavnih veza. Sada je mlada žena ponovno zaljubljena, ali i ovu romansu  ljubomorno čuva za sebe. Tako da je posljednja objava na njezinom Instagram profilu zaintrigirala mnoge. Riječ je o zajendičkoj fotografiji s partnerom kojemu se ne vidi lice pa se mnogi pitaju tko je njezina nova ljubav.

image

Camille Gottlieb i dečko

Instagram Camille Gottlieb

Fotografija je snimljena za vrijeme praznika  na jugu Francuske. Na fotografiji se vidi par kako leži na plaži, a on drži ruku na njezinoj nozi.

S preplanulom kožom, nekoliko tetovaža i ružičastim prugastim kupaćim kostimom, tajanstveni mladić pozira u pijesku pored Camille, koja dodaje dva značajna emotikona srca. Par provodi nekoliko dana opuštajući se na otoku Korzici. Ranije je Camille na svom Instagram zidu podijelila neke snimke o svom boravku u Portugalu.

image

Camille Gottlieb

Valery Hache/Afp
image

Princ Albert, princeza Stephanie i njezina kći Camille Gottlie

Cyril Dodergny/Nice Matin/Bestimage/Profimedia/Cyril Dodergny/nice Matin/bestimage/profimedia

Camille je rođena iz veze Stephanie od Monaka i njezina bivšeg tjelohranitelja Jeana Raymonda Gottlieba, i izvan je linije nasljeđivanja prijestolja kneževine jer se njezini roditelji nikada nisu vjenčali. Međutim, u monegaškom životu ona se sve više pojavljuje, prisustvujući najvažnijim događajima na dnevnom redu male nacije kao što su Rose Ball ili Fight Aids Gala u Monte Carlu. 

image

Camille Gottlieb

Valery Hache/Afp
image

Princ Albert, princeza Charlene i Camille Gottlieb 

Valery Hache/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 13:37