StoryEditorOCM
PanoramaBESPRIJEKORAN IZGLED

Kate Middleton završila je kemoterapiju, mnogi se pitaju zašto nije izgubila kosu? Liječnik objašnjava

Piše MOZAIK SD
14. rujna 2024. - 22:11

Ovog tjedna je Kate Middleton objavila na Instagramu video sebe, princa Williama i njihovih najmilijih, u kojem izgleda odlično. Otkrila je da je završila kemoterapiju, ali čini se da nije izgubila kosu. U lipnju 2024. profesor Wolfgang Janni, ravnatelj ženske klinike na Sveučilištu u Ulmu u Njemačkoj, razgovarao je s novinarom Bilda kako bi objasnio pitanja korisnika interneta. Jedno od njih je bilo u svezi gubitka kose prilikom kemoterapije.

image

Kate Middleton s obitelji

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Prema riječima stručnjaka, neki tretmani kemoterapijom ne dovode uvijek do gubitka kose ili je "toliko minimalan da ga ne možete vidjeti". Ali postoje i proizvodi ili tehnike koje to mogu spriječiti, poput hladnih kapa, koje se nose tijekom liječenja i snižavaju temperaturu vlasišta kako bi se spriječilo da lijekovi dođu do linije kose.

image
Rasid Necati Aslim/Anadolu Via Afp

Ali postoji još jedan trik koji bi mogao biti odgovoran za njezin besprijekoran izgled. "Čini se da Kate nosi ukosnice koje su umetnute u njezinu kosu kako bi izgledala punije i vješto je nadopunjuje", otkriva jedan frizer za Bild.

Prema liječniku, posljednja moguća opcija bila bi nošenje perike.

Za sada nije poznata tehnika koju je koristila Kate Middleton.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 22:11