StoryEditorOCM
PanoramaIstina ili mit

Kada čujete ‘nećeš ovo vjerovati‘, što pomislite? Donosimo vam upravo takve, nevjerojatne priče

Piše M. Bu.
4. kolovoza 2024. - 20:25

Koliko ste puta čuli "ovo nećeš vjerovati", kada bi vam netko pokušao ispričati priču? No, život je izvanredan i maštovit "pisac", smisli i odradi ono čega se ne bi ni sami dosjetili.

Na Redditu smo naišli na cijeli set takvih priča. Samo ćemo vam neke ispripovijedati.

Jedna je čitateljica tako ispričala priču o staroj baki, svojoj susjedi, dragoj gospođi koja je bila umirovljena medicinska sestra. Nikada nije bila u braku, nije imala djece.

image
/Shutterstock

- Doživjela je srčani udar i dok je bila u bolnici, došli su joj nećaci i odnijeli joj doslovno sve iz stana. Imala je skroman stan, ali je imala vrlo lijep kristal i srebro, i nešto lijepog namještaja. Kad je došla kući nije imala posuđa i gotovo nikakvog namještaja - kazala je djevojka.

- Nekoliko godina kasnije, ona je preminula. Njezina najnovija oporuka, datirana nakon srčanog udara, kazala je kako toj dvojici nećaka ostavlja po jedan dolar, sve ostalo je išlo crkvi. Njezino imanje iznosilo je devet milijuna dolara - zamislili smo se nad ovom činjenicom.

image
/Shutterstock

Drugi je "reditovac" ispričao kako je s trojicom prijatelja jedno ljeto proveo na kampiranju u planinama Appalachian.

- Jedne noći oko ponoći svi smo se smijali i pričali priče oko vatre. Prijatelj do mene uhvatio me za nogu i pokazao prema šumi. Oboje smo vidjeli mušku siluetu kako tamo stoji. Dozivali smo ga, ali on se okrenuo i nestao iz vida. Imali smo 18 godina, bili bez mobitela, a kamp je bio podignut u ponoć, prekasno da tražimo drugo mjesto gdje bismo mogli pobjeći, prestrašeno smo čuvali stražu po dvojica - kazao je.

Dva dana kasnije, u blizini tog njihova kampa pronađena su dvojica ubijenih planinara. Ubio ih je mentalno poremećeni čovjek koji ih je susreo na stazi.

image
/Shutterstock

Treća je priča malo paranormalna.

- Čekanje gradskog autobusa jednog dana, blizu raskrižja. Savršeno normalan dan. Prolazi auto normalnog izgleda. Dok se približava semaforu, primjećujem roj od oko 30 vrana koje lete iza auta. Auto na semaforu skreće lijevo. Vrane skreću lijevo i slijede ga - ispričao je mladić, žalostan jer nije mogao na vrijeme izvaditi telefon i snimiti video.

Vjerujete? Pokušajte...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 22:38