StoryEditor
PanoramaŠTO SE DOGODILO?

Jedne noći u Kanadi pretkraj listopada 2016. jedan je poziv preokrenuo živote Meghan i Harryja

Piše Gorana Banjeglav Perković/Gloria
14. kolovoza 2022. - 13:07

Princ Harry i Meghan Markle dospjeli su na naslovnice u siječnju 2020. kad su odstupili sa svojih pozicija starijih članova kraljevske obitelji. Tada su ostali bez titula i brenda Sussex Royal, a da su se zaista željeli maknuti od kraljevske obitelji svjedoči to što su se preselili skroz u Los Angeles, gdje se rodilo njihovo drugo dijete, kćer Lilibet.

Pod svjetla reflektora sad ih je gurnula njihova biografija Finding Freedom, prema kojoj je njihov život naglavce preokrenuo jedan jedini poziv.

image

Harry i Meghan Markle snimljeni u prosincu 2017. godine

Andy Stenning/Afp

Taj se poziv dogodio u vrijeme kad su se u tajnosti viđali u Kanadi, a uputila ima ga je jedna od osoba s dvora s kojom je Harry bio blizak.

"Jedne noći pretkraj listopada u Kanadi, Harry je bio sretan, a sretna je bila i Meghan", prenosi The Times dio biografije.

"Sve dok nisu primili poziv jednog od Harryjevih pomoćnika u Kensingtonskoj palači. Nisu dolazile dobre vijesti. Tabloid je doznao za njihovu vezu i pripremao je priču. Meghan i Harry bojali su se da će za 24 sata njihov dom biti okružen paparazzima", nastavlja se u knjizi.

image

Princ Harry i Meghan Markle dolaze na misu na Božić 2017. godine

Adrian Dennis/Afp

"Imali su nešto vremena za razmišljanje, jer u Torontu nema puno paparazza, no onima iz New Yorka i Los Angelesa ne treba tako puno vremena da stignu u Kanadu, boreći se tko će snimiti prvu fotografiju sretnog para", stoji u knjizi.

Iako nisu imali namjeru odmah potvrditi svoju vezu, nakon što ih je jedan tabloid razotkrio, uslijedio je val ružnih komentara, zbog kojih je Harry reagirao i potvrdio da ljubi američku glumicu.

"Nije u redu to da nakon samo nekoliko mjeseci veze s njim gospođica Markle prolazi kroz takvu ‘paljbu‘‘, pisalo je u službenom priopćenju palače.

Harry je tada dodao da cijela situacija nije igra, već njihov život te da je duboko razočaran jer nije mogao zaštititi Meghan.

Bio je to tek početak, jer je Meghan vrlo brzo postala miljenica medija koji su nju i Harryja pratili, i još uvijek prate, u stopu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2022 06:49