StoryEditorOCM
Panoramabezobziran

Ispovijest najsebičnijeg oca: ‘Prisilio sam majku svog novorođenca da spava na podu, meni je krevet potrebniji‘

Piše MOZAIK SD
1. prosinca 2023. - 10:51

Svaki novopečeni roditelj, pa čak i oni s trunkom zdravog razuma, znaju da su bebe težak posao. Stalno im je potrebno hranjenje, posebno dok su novorođenčad, presvlačenje i bezgranična ljubav i pažnja. To može biti potpuno iscrpljujuće za oba njegovatelja.

Tijekom tih prvih nekoliko mjeseci, dok se prilagođavate na malenog diktatora i kradljivca sna u kući, važno je da jedno drugome budete podrška. No to ne vrijedi i za ovog novopečenog tatu koji je otkrio da je praktički prisilio svoju zaručnicu da spava na podu kako bi uspavao njihovu malenu bebu. 

Vjerujući da nije u krivu, situaciju je podijelio na društvenim mrežama. Napisao je: Moja zaručnica je prije 2 mjeseca rodila našu kćer. Ona strogo doji, pa kao što možete zamisliti, spava mnogo manje od mene, prenosi Mirror.

"Tijekom dana joj pomažem oko presvlačenja ili držanja, ali sve hranjenje ovisi o Jen, beba u potpunosti odbija bočicu - pokušali smo nekoliko puta, ali na kraju smo oboje u redu s ovim."

Tata je objasnio da osim stalnog posla koji radi od 9 do 5 sati, ima i strastveni projekt kao programer videoigara. Nastavio je: “Napravio sam jednu video igricu prije 2 godine, ali iskreno nije bila tako sjajna. Dakle, iako od toga ostvarujem prihod, to definitivno nije puno, pa čak ni plaća od koje se može živjeti.

“Međutim, ovaj put radim s još 4 osobe i igra je ispala sjajna. Nakon što se vratim s posla, večeram sa svojom zaručnicom i neko vrijeme čuvam bebu, skočim i počnem raditi na igrici.”

Zatim je otkrio da je posljednjih nekoliko noći radio na svojoj igri do 2 ujutro i da je bio jako umoran. Tata je nastavio: “Hrčem kao manijak kad sam umoran. Jako je neugodno jer doista zvučim kao kreten.

“Jučer je beba dobila dvomjesečne injekcije i bila je tako nervozna. Plakala je više nego inače. Mojoj e zaručnici bilo jako teško uspavati je. Napokon sam legao u krevet oko 2 sata ujutro, a zaručnica me odmah zamolila da spavam na kauču da svojim hrkanjem ne probudim bebu. Rekao sam ne. Bio sam tako umoran, a kauč uopće nije udoban. Morao sam rano raditi. Želio sam spavati.”

Čovjek je rekao da mu se partnerica nije protivila zbog te situacije, već ga je umjesto toga odlučila nazvati "jeb... velikim kretenom". Završio je: “Jutros sam se probudio s bebom u krevetiću u dječjoj sobi i mojom zaručnicom koja je spavala na podu bez jastuka/dekica. I dalje neće razgovarati sa mnom.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:11