StoryEditorOCM
PanoramaSmanjuje stres

Influencerica otkrila da uvijek planira seks unaprijed: ‘Nemamo vremena za igrice ili čekanje da se nešto dogodi‘

Piše MOZAIK SD
14. rujna 2024. - 14:49

Brazilska influencerica Ravenna Hanniely, uvijek se oslanja na planirane "seanse seksa" sa svojim partnerom. Ona u tome vidi mnoge prednosti za njihovu vezu. -Svatko ima svoj život, obaveze, posao, ali ponekad vam je potreban odmor, a nema ništa bolje od seksa za ublažavanje stresa, rekla je za NeedToKnow, prenosi focus.de.

Hanniely, koja je poznata po svojim iskrenim uvidima u svoj život, naglašava da određeno vrijeme za seks smanjuje pritisak i nerealna očekivanja. - Određeno vrijeme pomaže održati iskru živom, bez pritiska ili nerealnih očekivanja, kaže 23-godišnjakinja. Planiranje stvara iščekivanje i intenzivira zajedničko vrijeme.

image

.

/Shutterstock

Međutim, metoda nije prikladna za sve. Hanniely izvještava da se neki od njezinih bivših partnera nisu mogli nositi s planiranjem. - Pokušala sam, ali neki muškarci to ne mogu podnijeti, rekla je, prenosi NeedToKnow. Progovorila je i o bivšem partneru, koji je zbog planiranih susreta bio pod tolikim pritiskom da je veza propala.

Hanniely je trenutno u vezi s Britancem. Naglašava da joj je planiranje intimnosti u posljednja dva mjeseca dalo dosljednost u seksualnom životu. -Nemamo vremena za igranje igrica ili čekanje da se nešto dogodi, rekla je za NeedToKnow.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 14:50