StoryEditorOCM
Panoramazvjezdano proljeće

Inflacija je i recesija, ali nije svima. Ovi horoskopski znakovi u ožujku bi mogli ostvariti financijski dobitak

Piše MOZAIK SD
22. veljače 2023. - 21:05

Vremena su teška, recesija je i nije lako ni zatvoriti financijsku konstrukciju, a kamoli ostvariti prihod. Dobra je stvar što nastupa proljeće, doba svekolikoga buđenja, pa i onog novčanog.

Astrolozi su utvrdili da će se u ožujku pet horoskopskih znakova najbolje snaći u novčanim stvarima.

OVAN – Na poslu vas očekuju dobre vijesti. U rano proljeće, predstavnici znaka, ako se angažiraju, moći će dobiti više novca za svoj rad. To može biti povećanje plaće, bonus ili stara naknada. Također vam može pomoći da uštedite dodatni novac. Izvrsna prilika da poboljšate i obnovite svoj budžet, piše Sensa.

BLIZANCI – Posljednji mjeseci možda i nisu bili najidealniji na financijskom planu za ovaj horoskopski znak, no u ožujku se situacija može okrenuti. Ožujak 2023. bit će vrijeme promjena. Uspjeh očekuje one Blizance koji razviju svoj posao. Imat ćete dovoljno inspiracije, snage i kreativnosti.

VAGA - Ovaj zračni znak često ima neodgovoran odnos prema novcu, zbog čega redovito ima financijskih problema. U rano proljeće bit će prilika da nešto naučite i stabilizirate situaciju. Vage koje imaju vlastiti posao uspjet će pronaći pouzdanog partnera. Prilike su svuda oko vas, a na vama je da ih mudro iskoristite.

image

Strijelce čekaju blagostanje i obilje, ali...

AFP

STRIJELAC - Predstavnike vatrenog znaka čekaju blagostanje i obilje, ali moraju promijeniti mišljenje o trošenju. Ako trošite novac za svoje zadovoljstvo, onda ovo nije gubitak, već dobra investicija. Povećanje udobnosti života povećava samopouzdanje. Ako ste dugo odgađali kupnju, sada je dobar trenutak.

RIBE - Ribe mogu imati puno obaveza i dužnosti, ali predan tim može donijeti profit. Imat ćete želju iznenaditi sebe i voljenu osobu pa biste mogli potrošiti novac na iznenađenje. Investirajte u važne kupovine, fokusirajte se na poboljšanje kućnog budžeta i atmosfere, piše Sensa.

Ovo su dobre zvjezdane vijesti za navedenih pet horoskopskih znakova. Naravno ne mogu i ne trebaju sve prepustiti zvijezdama, nego su moraju i sami malo potruditi. Baš kao što ne trebaju odustati ni ostali znakovi kojima konstelacija zvijezda u ožujku nije naklonjena, malo dodatnoga truda može puno toga učiniti.

image

Obilje novca predmet je želje pripadnika svih znakova

Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2023 11:23