StoryEditorOCM
PanoramaIMAJU ČETVERO DJECE

Ima i pravo! Slavnom nogometašu koji je dobio djecu s drugom supruga dala ultimatum: ‘Daj mi 15 milijuna i ostat ću!‘

Piše Marija Pavić/JL
30. rujna 2024. - 11:43

Prevarena supruga nogometaša Kylea Walkera, Annie Kilner, dat će još jednu šansu svom braku pod uvjetom da joj Walker plati polovicu svog bogatstva, odnosno 15 milijuna funti, prenosi Daily Mail.

Kilner i Walker imaju četvero djece, dok nogometaš s bivšom ljubavnicom Lauryn Goodman ima dvoje djece.

Izvori bliski paru tvrde da se Walker i Kilner svađaju oko svega te da su donijeli odluku sklopiti financijski ugovor.

"Rekla mu je da će razmisliti o ponovnom pokušaju samo ako joj prvo da polovicu svog novca. Rečeno joj je da ima pravo na polovicu njegovog bogatstva ako se raziđu - i ne želi da niti jedan peni od njezinog udjela ode Lauryn", kazao je izvor, prenosi Jutarnji.

image
Every Second Media/Dppi Via Afp

Kilner, prema tvrdnjama izvora, i dalje razmišlja o podnošenju zahtjeva za razvod jer strahuje da više ne može spasiti brak.

Cijela je situacija dobila na dramatičnosti kad je Annina sestra Sian dobila dječaka u tajnoj vezi s ocem četvero djece. Kilner je svoju sestru optužila da radi isto što i ljubavnica njezinoga muža, te je odlučila ne posjetiti u bolnici.

"Ovo je osjetljiva situacija za Annie, ona ne odobrava moje ponašanje i užasnuta je... Iskreno se ispričavam za bilo koju bol koju sam prouzročila obiteljima, uključujući svoju", rekla je Sian za Daily Mail. Sian namjerava sama odgajati svoje dijete te oca ne uključiti u odgoj.

image

Annie Kilner (desno) snimljena na tribinama u društvu supruge slavnog i kontroverznog Rooneyja, Coleen Rooney 

Glyn Kirk/Afp

"Annie je još uvijek u velikoj boli zbog onoga što joj se dogodilo u braku. Bila je šokirana kada je otkrila što Sian radi nakon onoga što je ona proživjela. Ona ne odobrava njezine postupke i to joj je jasno dala do znanja", tvrdi izvor, koji je otkrio da je Kyle Walker nazvao Sian licemjernom, jer je ona njega nazivala svakakvim imenima kada se otkrilo za njegovu aferu.

Sianina je afera, kaže izvor, prouzročila dodatne probleme Walkeru i Kilner jer svaki put kada se posvađaju oko nogometaševe prevare on joj uzvrti udarcem na aferu njezine sestre. Iako se sada Kilner bori da novac koji pripada njoj ne završi u rukama bivše ljubavnice, Walker mora ljubavnici kupiti dom vrijedan 1,85 milijuna funti, ali na propisanoj udaljenosti od njegove obitelji te je dužan plaćati 8000 funti mjesečno dječje alimentacije.

image

Annie Kilner na SP-u u Rusiji 2018.

Matteo Ciambelli/Nurphoto Via Afp

Uz to, nogometaš je platio više od 600.000 funti pravnih troškova za obje strane, podmirio dug svoje ljubavnice od 40.000 funti te dao više od 100.000 funti na dadilju, namještaj i automobil, piše Jutarnji.

image
Ina Fassbender/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2024 12:09