StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za utorak: Rakovi, pazite se nepromišljenih odluka! Djevice, ne zatvarajte se u stan. Vage, budite razborite

Piše MOZAIK SD
8. listopada 2024. - 08:01

OVAN

Snažne emocije dovest će do burnih reakcija. Ljubomora i posesivnost ugrozili bi vam odnos s partnerom i zato poradite na samokontroli. Ako radite s ljudima, budite uljudni i strpljivi.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

U vezi će nabujati vaša osjetljivost i sklonost dramatiziranju. Partner neće moći pratiti vaše promjene raspoloženja, nego će se uvući u sebe. Tragate li za poslom, očekuju vas povoljne novosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Bit ćete u prilici zaraditi putem novog honorarnog posla ili odrađivanjem prekovremenih sati. Netko će od vas zatražiti pozajmicu, no pristanite samo ako imate u njega potpuno povjerenje. 

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Vaša putenost i uživanje u dodirima i poljupcima bit će naglašeni. Ako vam dragi ne pruža ono za čime čeznete, mogli biste potražiti pažnju drugdje. Pazite se nepromišljenih odluka i postupaka.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Nezadovoljstvo ljubavnim stanjem nepovoljno djeluje na vaše samopouzdanje. Nemate volje za borbu, no partner će smatrati da se trebate više truditi oko vašeg odnosa. Pazite se upale grla i prehlade.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Ne zatvarajte se u stan. Nađete li se s prijateljima, očekuje vas dobar provod, a samce poznanstvo koje će im osvježiti svakodnevicu. Mogli biste sresti staru simpatiju, što će biti prilika da obnovite odnos.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Sklonost neumjerenosti u jelu mogla bi vam prouzrokovati višak kilograma. Ne morate se odricati užitaka, ali budite razboriti i ne podcjenjujte važnost tjelesne aktivnosti. 

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Postići ćete uspjeh u poslovima koji iziskuju strpljenje, upornost i strategiju. Nećete otkrivati svoje planove, ali sami ćete dobro znati koji je vaš idući korak. Sjajno je vrijeme za zavođenje i flert.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

STRIJELAC

Osjetljivi ste i podložni vanjskim utjecajima. Sumnjat ćete u svoje osjećaje. Istovremeno ćete čeznuti za nečim novim i strahovati od gubitka onog što imate. Samcima će dodijavati znanac koji je u braku.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Nadate li se uspjehu, tvrdoglavost i sklonost nametanju mišljenja neće vam ići u prilog. Izbjegavajte sukobe s nadređenima i pokažite da možete slijediti pravila. Više brinite za zdravlje.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Bit ćete prilično suzdržani u ljubavi. Imat ćete problema s uspostavom bliskosti zbog straha od razočaranja, no druga će strana pomisliti da niste zainteresirani. Povoljno je vrijeme za ispite.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Jasno ćete sagledavati poslovne prilike i isticati se hrabrošću. Umjereni rizik donosi uspjeh u poslu i financijama. Intimni život bit će uzbudljiv. Simpatija će vam dati do znanja da vas želi bolje upoznati.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. listopad 2024 08:03