StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Bikovi, vjerujte intuiciji! Lavovi, ne budite neumjereni, Djevice će biti ‘svakom loncu poklopac‘

Piše MOZAIK SD
22. listopada 2024. - 08:00

Ovan

Bolje ćete se nositi sa stresom i poteškoćama na poslu ili u obrazovanju. Vjerovat ćete u uspješan ishod i prenositi pozitivan, optimističan stav na druge. Pazite se prehlade i grlobolje.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Imat ćete dojam da pojedinci nisu iskreni, iako za to nemate dokaza. Vjerujte intuiciji i pazite koje detalje otkrivate iz svog intimnog i poslovnog života. Oraspoložit će vas dostava iz omiljenog restorana.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Pronađite vremena za odmor i hobije. Iako imate puno obaveza, odvojite koji trenutak za predah kako ne biste izgorjeli. Nervoza i nemir mogli bi ugroziti intimne odnose i dovesti do jalovih svađa.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Osjećate se dobro, snažno i energično. Odvažno ćete se hvatati u koštac s problemima, a vaš će entuzijazam djelovati poticajno. Ležat će vam uloga vođe, motivatora i savjetnika.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Neumjerenost u jelu i piću mogla bi vam ugroziti liniju i uzrokovati smetnje. Ne morate se ničega odricati, ali konzumirajte omiljenu hranu u razumnim količinama. Moguć je porast troškova.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Jaki ste na jeziku i dobro se snalazite u društvu. Netko će primijetiti da ste svakom loncu poklopac, no to vas neće pogoditi jer ćete smatrati da smijete iznositi mišljenje čak i ako nekome ne paše.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Bit ćete široke ruke i rado trošiti na svoje užitke, no nećete štedjeti ni na bližnjima. Kupovat ćete im razne poklone i na taj način pokazivati koliko vam je stalo. Neki će zakazati manji estetski zahvat.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Dobro ćete procjenjivati ljude. Odmah ćete prepoznati onoga tko nije iskren ili autentičan i na vrijeme distancirati. Birat ćete s kime se družite i s kime surađujete. Dan je sjajan za polaganje ispita.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Uživat ćete u druženju sa svojom drugom polovicom. Odlazak u kino ili restoran dat će vam priliku da se posvetite jedno drugome. Kada je riječ o poslu, ne donosite odluke na temelju emocija.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Zračit ćete magnetizmom koji neće nikoga ostavljati ravnodušnim. Ljudi će vas voljeti, no neki će vas se pribojavati. Ne uzrujavajte se počne li vas netko tračati, jer je to znak zavisti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Želja za druženjem potaknut će vas da inicirate susret s prijateljima. Odlazak na piće ili koncert bit će pun pogodak, a ako ste samac moguće je i zanimljivo poznanstvo. Na poslu se pazite slučajnih pogrešaka.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Ne budite napadni upoznate li nekog dopadljivog. Ostavit ćete bolji dojam budete li opušteni i date mu vremena da sredi misli. Nekima se pruža prilika za selidbu zbog posla ili studija.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2024 08:02