StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Ovnovi, očekujte novčani prinos; Bikovi, pazite što govorite! Blizance bi mogla koštati brzopletost

Piše MOZAIK SD
23. listopada 2024. - 08:00

Ovan

Ako ste nedavno uložiti novac, mogli biste ostvariti solidan prinos. Neki će se žaliti na žgaravicu, opstipaciju i druge probavne smetnje. Priklonite se laganijoj prehrani i odrecite se alkohola. 

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Budite oprezni i pazite da ne izlanete povjerljivu informaciju nekome tko bi je mogao zlorabiti. Izbjegavajte uredske tračeve i formiranje u grupice jer je upitno kome možete vjerovati.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Imate li osjećaj da vaša veza nije ono što je bila, razmatrat ćete sve opcije. Nemojte donositi važne odluke prije nego što o svemu iskreno razgovarate s partnerom, jer bi vas brzopletost mogla koštati.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Postizat ćete uspjeh u svakom zadatku kojeg se prihvatite, a najviše u oblastima vezanim za stvaranje i umjetničko izražavanje. Uspjeh očekuje i sportaše, trenere, influencere i estradnjake.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Posvetit ćete se kućanskim poslovima. Spremanje će vas iscrpiti i zato ćete otkazati dogovore kojima ste se veselili. To možda i neće biti loše, jer će vam odmaranje uz tv-program doći kao naručeno.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Neke će se veze naći će se na prekretnici. Nedostatak zajedničkih aktivnosti mogao bi prevagnuti, ali nemojte odustati od odnosa do kojeg vam je stalo dok ne iscrpite sve mogućnosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Vaga

Osjetit ćete potrebu za promjenom imidža. Odlučit ćete se za novu frizuru ili garderobu, a neki će skupiti hrabrost i priuštiti si tetovažu o kojoj dugo maštaju. Moguće su povoljne novosti o novcu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Raskinut ćete odnose koji vas ne zadovoljavaju. Nemate vremena ni volje održavati na životu veze koje vas ne usrećuju, bilo da se radi o prijateljskim, ljubavnim ili poslovnim odnosima.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Uživat ćete u svim blagodatima bez imalo mjere, a posebno u konzumiranju ukusne hrane i pića. Ako ste u vezi ili braku, raste vam libido. Priredit ćete dragom nezaboravne trenutke u krevetu.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Ambiciozni ste i spremni na naporan rad u svrhu postizanja cilja. Znanac na položaju pomoći će vam da brže ostvarite planove. U ljubavi ćete biti nesigurni, zbog čega ćete navući masku ravnodušnosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Osjetite li se malodušnima ili usamljenima, nemojte se predati. Redovito kretanje, boravak na zraku i druženje s prijateljima bit će najbolji način da se oduprete lošem raspoloženju.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Promatrači će vas smatrazi iznimno privlačnima, no rijetki će vam se usuditi prići. Vaši visoki kriteriji i suzdržanost mnoge će prestrašiti. Dan je sjajan za učenje i polaganje ispita.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. listopad 2024 08:02