StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu

Horoskop za srijedu: Ovnovi će se braniti, Rakovi otići na masažu, a Vage će doznati tko ih potajno voli

Piše Mozaik SD
6. rujna 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Mogli biste ući u žučnu diskusiju. Odlučno ćete braniti svoje stavove ne dopuštajući drugima da vas pokolebaju. Pazite samo da se vaše primjedbe ne protumače kao uvrede.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Posvećeni ste poslu i svojim ciljevima. Istaknut ćete svoje sposobnosti na nenametljiv način, za razliku od pojedinih suradnika koji će svojom nasrtljivošću iznervirati mnoge.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Problemi s koncentracijom bit će sve veći, a silne kave koje ćete ispijati prije će vam iritirati želudac, nego poboljšati pamćenje. Izbjegavajte svaki potencijalni rizik.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Pojačano ste osjetljivi, ali i maštoviti. Prigrlite sve što vam može podignuti samopouzdanje i naglasiti vaše tjelesne adute. Otiđite na trening, masažu ili kozmetičarki.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Postići ćete dobar rezultat u ekipnom projektu. Pokazat ćete da znate animirati društvo. Moguće je kraće putovanje koje će vam donijeti vrijedni iskustvo i ugodno poznanstvo.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Suptilno ćete natuknuti partneru mogućnosti za unapređenje veze. No, ne bude li reagirao na željeni način, nevoljko ćete prihvatiti postojeće stanje i odgoditi ozbiljan razgovor.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Treba vam netko na koga se možete osloniti, a to bi mogao biti kolega s kojim blisko surađujete. U razgovoru s pojedincem koji vam je drag saznat ćete da mu je stalo do vas.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Zatečeni promjenama, nećete dobro reagirati. Sukobit ćete se s roditeljima zbog svog ljubavnog života ili velikih troškova, a od partnera tražiti ono što mu sami ne pružate.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Imate li važan sastanak, bit ćete napeti i nepotrebno ćete paničariti. Pratit će vas negativne slutnje bez obzira na okolnosti. Pronađite ugodno mjesto gdje ćete se smiriti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Na površinu ćete izvesti ono što ste dugo.planirali. Pomaci koji će uslijediti imat će odjeka na svim životnim područjima. Uz nešto truda zadržat ćete sve pod kontrolom.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Posvetite svoje vrijeme prijatelju u nevolji. Poslušajte njegove probleme pokušavajući mu ponuditi rješenje. Ako vam je netko blizak u bolnici, javite mu se da vidite kako je.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Očekuju vas nesporazumi u prometu, prijevozu i sporazumijevanju. Do vaših ušiju doći će informacije koje bi vas mogle uznemiriti. Osjetit ćete napetost i zavist u svom okruženju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 13:02