StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za srijedu: Lavovi sklapaju nova poznanstva, Vage će uživati u druženju, Ribe nastoje udovoljiti drugima

Piše MOZAIK SD
24. srpnja 2024. - 08:01

OVAN

Intuicija će vam dobro služiti i pomagati u donošenju odluka. Vjerovat ćete sebi i svojim instinktima. Nećete dopustiti da vam drugi utječu na mišljenje. Samci, dan je kao stvoren za zavođenje i zabavu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

BIK

Povedite više računa o financijama. U zadnje vrijeme su vam se nanizali troškovi i zato malo stegnite pojas. Za početak se odrecite nečega bez čega možete, a s vremenom ćete se priučiti racionalnoj kupnji.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Do izražaja će doći vaša snalažljivost i inteligencija. Nađete li se u problemu ili neugodnoj situaciji, brzo ćete pronaći rješenje. Ljudi će vas često pitati za pomoć ili savjet jer će cijeniti vaše mišljenje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Druženje s djecom i partnerom donosit će vam ispunjenje. Najsretniji ćete biti ako ste na odmoru i možete provoditi kvalitetne trenutke s voljenima. Na naplatu će doći stari računi, nekima i opomena. 

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

LAV

Uživat ćete potporu okoline i sklopiti poznanstva koja će vam koristiti u budućnosti. Ako ste u dugoj vezi ili braku. doživjet ćete nadahnuće i poraditi na buđenju romantike. Odvažite se na promjenu imidža.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Sumnjat ćete u sebe i u svoje mogućnosti. Previše ćete se oslanjati na tuđe mišljenje, no ne biste se trebali obazirati na ljude čija je namjera povrijediti vas ili obezvrijediti. Pažljivije birajte društvo.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Uživat ćete u druženju, izlascima i razgovorima s prijateljima. Osvajat ćete vedrinom i smislom za humor. Razveselit ćete partnera romantičnom gestom i pokazati mu koliko vam je stalo do njega.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

Imate li problema u vezi, nemojte šutnjom produbljivati ljubavni jaz. Neka vas ponos ne udalji od osobe do koje vam se stalo. U poslu će do izražaja doći vaša ambicioznost, ali i nesklonost timskom radu.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Dan je sjajan za nove ljubavne pothvate jer ćete izgledom i prpošnom osobnošću lakoćom privući onoga koga poželite. Mogli biste se zbližiti s osobom koja stanuje u drugom gradu ili često putuje zbog posla.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Muče li vas dugovi ili nestabilne financije, ukazat će vam se rješenje problema. Pomoć će stići iz neočekivanog, ali ne i nelogičnog izvora. Vezani će biti skloni sumnjičavosti i ljubomori.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Bit ćete kreativni i sposobni pronalaziti nove načine ostvarivanja ciljeva. Uključuju li neki od njih pomalo nemoralne ili zakonski upitne strategije, budite na oprezu. Nije vrijeme za rizike i igranje s vatrom.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Nastojat ćete udovoljiti drugima. Gubit ćete previše vremena i energije na obavljanje usluga i pomaganje ljudima koji to baš i neće cijeniti. Neka vam to bude lekcija da ubuduće pazite u koga polažete povjerenje.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 16:34