StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za srijedu: Lavovi držite jezik za zubima, Bikove čeka uživanje, a Blizance zbog nepažnje novčana propast

Piše MOZAIK SD
15. svibnja 2024. - 07:00

Ovan

Ne budite nametljivi u razgovorima jer ćete probuditi sugovornikov prkos. Iako se to osobito odnosi na poslovne i novčane pregovore, i u privatnim odnosima pokažite više poštovanja prema drugima.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Na sve ćete gledati s pozitivne strane. Nećete se opterećivati manjim smetnjama, a optimističan pogled na život svidjet će se okolini. Mnogi će tražiti vaš savjet ili podršku. Počastit ćete se omiljenim obrokom.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Nedostajat će vam smisla za objektivnost pa biste mogli poduzeti nešto što će vam ići na štetu. Planeti ne podržavaju nagle odluke i postupke, naročito u vezi s novcem. Izbjegavajte kupovanje preko sumnjivih oglasa.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Nepredviđene poslovne okolnosti stavljaju vaše živce na iskušenje. Osjećat ćete neizvjesnost čak i ako za to ne postoje objektivni razlozi. Netko će vam dati savjet ili informaciju koja će vas barem privremeno umiriti.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Nedostaje vam strpljenja. Želite brzo napredovati i maštate o lakoj zaradi, no nesmotrenost bi vas mogla skupo koštati. Ne idite kojekakvim prečacima u želji da dođete do odredišta, a posebno ako su moralno dvojbeni.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Planetarne vibracije donose ugodna iskustva. Dan je pogodan za izlet ili izlazak. Obje opcije donose zabavu. Zabljesnut ćete u novim i nepoznatim društvima i istaknuti se sjajnim verbalnim vještinama.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Izbjegavajte važne razgovore i rasprave. Nedostajat će vam fokusa pa ćete skakati s teme na temu, zbog čega vas druga strana neće dobro razumjeti. Pazite se naglih pokreta i ozljede prilikom baratanja oštrim predmetima.

LJUBAV: 3

POSAO: 2

ZDRAVLJE: 2

 

Škorpion

Angažirat ćete se oko obiteljskih pitanja. Preuzet ćete veću ulogu u organizaciji kućanskih poslova i raspodjeli novca. Pojedincima to neće biti po volji, no nećete odustati od potrebe da uvedete red i srežete troškove.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Ako je pred vama važna odluka ili zahtjevan zadatak, pažljivo isplanirajte sve detalje. Ništa ne prepuštajte slučaju i imajte spreman plan za svaki mogući scenarij. Oduševit će vas nečije razmišljanje izvan okvira.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Pokušavate li kod voljenog izazvati ljubomoru, nemojte se iznenaditi ako vam to ne pođe za rukom. Dragi će biti iznenađujuće miran i opušten pa će ga vaši postupci nasmijati. Pazite se prehlade ili upale.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Ako ste u vezi, zahtijevat ćete od partnera da sve dijeli s vama. Bit će vam važno da zajednički sudjelujete u odlukama koje se tiču vas oboje, ali i svakoga pojedinačno. Neki će se odlučiti na početak dijete.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Dobro ćete se nositi s obavezama. Doznavat ćete korisne informacije i susretati ljude koji će vam pružiti pomoć. Popularnost vam raste pa će vas prijatelji i znanci nagovarati da sudjelujete u zajedničkim aktivnostima. 

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 16:21