StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Bikovi, spremni ste za nove početke! Lavovi, ne ponavljajte stare greške; Jarci, pazite na prevaru

Piše MOZAIK SD
10. srpnja 2024. - 07:30

Ovan

Ukućani će vam ići na živce pa ćete svesti druženje s njima na najmanju mjeru. Radije ćete provoditi vrijeme s prijateljima s kojima nećete morati raspredati o kućanskim obavezama i plaćanju računa.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Udaljit ćete se od ljudi koji vas sputavaju. Spremni ste za nove početke i nećete se previše osvrtati unatrag. Povoljno je vrijeme za obavljanje manjih kozmetičkih zahvata, kao i za obnovu garderobe.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Rado ćete izlaziti, a iznenadan susret ostavit će na vas snažan dojam. Osoba koju upoznate impresionirat će vas izgledom i šarmom, ali će vam se svidjeti i što dijelite sličan smisao za humor i životne svjetonazore.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Dan je kao stvoren za ljubavna iskustva. Vezani, rezervirajte večernje sate samo za voljenog. Samci će biti okruženi udvaračima, a pažnju će pokloniti onome tko ih bude najbolje nasmijavao.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Ako ste nedavno započeli vezu, povedite računa o tome da ne ponavljate stare pogreške. Učite iz negativnih iskustava i primijenite lekcije u budućim odnosima. Pazite se uboda komaraca i morskih ježinaca.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Neće vam odgovarati velike ili nepoznate ekipe. Najradije ćete provoditi vrijeme nasamo. Uživat ćete u druženju s knjigom ili gledanju filma, no nenajavljeni gosti mogli bi vam pokvariti planove o opuštanju.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Vaga

Nadređeni će imati od vas velika očekivanja, što će vam biti snažna motivacija. Ne želite ih iznevjeriti pa ćete biti spremni na naporan rad kako biste opravdali njihovo povjerenje. Prijeti vam blaža nesanica.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Nećete biti motivirani za posao, nego ćete odbrojavati minute do završetka radnog dana. Koncentracija vam je u padu pa se nemojte baviti odgovornim i važnim zadacima. Neki će trpjeti bolove u leđima.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Razvijena vještina ophođenja pomoći će vam da se iskažete u poslovima koji zahtijevaju rad s ljudima, prodaju ili marketing. Zdravlje se poboljšava, a kronične smetnje će se ublažiti ili potpuno povući.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Tražit ćete dodatan dohodak. Neki će pretraživati oglase u potrazi za honorarnim poslom, dok će drugi razmatrati kriptovalute. Pazite da netko ne iskoristi vašu želju za zaradom kako bi vas prevario.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

U vašem će domu vladati uzburkana atmosfera. Izgledne su prepirke s partnerom i prijetnje razlazom. Pronaći ćete kompromisno rješenje ako vam je stalo do veze. Povećana je mogućnost prehlade.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Ribe

Vrijedni ste i snalažljivi pa ćete dovršiti obaveze uz malo truda. Iskoristite nalet energije za obavljanje zadataka koji su vam zamorni i dosadni. Imate li mogućnosti, zaputite se na plažu ili gradsko kupalište.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:34