StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za srijedu: Bikovi, promijenit ćete imidž! Ribe će iscrpljivati obaveze, a Lavovi će se zaljubiti

Piše Mozaik SD
4. rujna 2024. - 08:00

Ovan

Očekuju vas povoljne okolnosti u poslu. Riješit ćete problem koji vas je dugo pratio ili na vrijeme uočiti pogrešku, što će vas poštedjeti mnogo stresa. Na intimnom planu moguće su manje peripetije.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Ulagat ćete u formu, zdravlje i izgled. Promijenit ćete imidž, poboljšati prehranu ili poraditi na kondiciji u želji da se osjećate bolje. Tragate li za poslom, na pomolu su obećavajuće novosti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Vezani će imati skladan odnos s partnerom, čemu će pridonijeti kvalitetna komunikacija. O svemu ćete razgovarati i zajednički donositi odluke. Budite oprezni u vožnji, fizičkom radu i vježbanju.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Osjećate li iscrpljenost i nezadovoljstvo, možda biste se trebali udaljiti od tipova koji vas zanemaruju ili obeshrabruju. Opustila bi vas vas joga, meditacija ili kupka s eteričnim uljem lavande.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Pred vama su ugodna iznenađenja na ljubavnom planu. Neki će se zaljubiti, dok će drugi unijeti dašak svježine u vezu ili brak. Psihički ste spremni za izazove pa se uhvatite u koštac s izazovima.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Djevica

Promijenit ćete nešto na sebi, što će vam pomoći da se osjećate bolje u svojoj koži. I drugi će zamijetiti da dobro izgledate i zračite pa ćete dobiti mnoštvo komplimenata. Neke očekuje povišica.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Nailazit ćete na potporu na neočekivanim mjestima. Ljudi s kojima niste bliski imaju o vama visoko mišljenje pa će vam biti na raspolaganju zatrebate li ih. Dan je sjajan za ljubavna osvajanja.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Pripazite na sebe za vrijeme vježbanja. Zagrijte se i čuvajte se naglih pokreta. Nemojte se opterećivati obavezama jer biste mogli izgorjeti od stresa. Racionalnije raspolažite vremenom i energijom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

I dalje ste u napetom razdoblju pa se pazite naglih odluka i nepromišljenih prepirki. Ne donosite brzoplete zaključke i ne radite sebi na štetu. Netko će vam dati malo grub, ali dobronamjeran savjet.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Imat ćete zanimljivih ideja vezanih za novac, a sve u želji da nešto steknete i osigurate budućnost sebi i svojoj obitelji. Razgovor s financijskim stručnjakom pomoći će vam da donesete odluku.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Oslobodite se negativne energije sportom i vježbanjem. Ako imate mogućnosti, provedite neko vrijeme na otvorenom izvan grada. To bi vam razbistrilo misli i olakšalo donošenje odluka.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Iscrpljivat će vas službene i obiteljske obaveze, no izdržite još danas. Već sutra nastupit će poboljšanje, a problemi koji su vas morili počinju se rješavati. Pogodno je vrijeme za štednju.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 15:32