StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: škorpione čeka iznenađenje, ribe će imati probleme u obitelji, a vage će usporiti ritam

Piše MOZAIK SD
3. travnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Pozabavit ćete se imovinskim i stambenim pitanjem. Nemojte misliti samo na kratkoročni uspjeh, već se usmjerite na budućnost. Ne zaboravite ni na bližnje. Pokažite da vam je stalo do njihove dobrobiti.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Moći ćete se pohvaliti dobrom tjelesnom formom i koncentracijom, kao i kvalitetnim odnosima s kolegama i bliskim ljudima. Postići ćete dosta dobre rezultate u poslovima koji su vezani uz trgovinu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Za razliku od ukućana, smatrat ćete da postoji lakši način za rješenje situacije u kojoj ste se našli. Njihova tvrdoglavost će vas pogoditi, no natjerajte ih da vas saslušaju. Uvidjet će da ste bili u pravu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Ostavit ćete dobar dojam u pregovorima s poslovnim partnerima i vješto polemizirati s pojedincima koji imaju više iskustva od vas. Obavljanje nekoliko poslova istovremeno neće vam pričinjavati problem.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Vrijeme provedeno s prijateljima i članovima obitelji djelovat će motivirajuće i ohrabrujuće na vas. Imat ćete se kome povjeriti pa će vam odjednom sve izgledati lakše. Vjerujte svojoj intuiciji.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nemojte stajati po strani čekajući da vam netko podastre dobre prilike. Prodornost vam omogućava zauzeti dobru poziciju i dobiti najbolje zadatke stoga budite aktivni i glasni u borbi za vlastiti probitak.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Budete li prisiljeni usporiti ritam ili se baviti zaostalim poslovima i starim problemima, gledajte na to kao na mogućnost da napokon završite sve kako treba. Nemojte neumjereno konzumirati slatkiše.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Svjesni ste da obitelj ima visoka očekivanja od vas i to vas počinje sve više umarati. Ako ste odnedavno u vezi, mogli biste se suočiti s novim licem svog izabranika koje vam se baš i neće svidjeti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Dan je pogodniji za štednju, nego za dodatne troškove, no ako morate u kupovinu, vodite računa o kvaliteti, a ne samo o cijeni. Imajte više obzira prema poznanicima koji su u lošoj financijskoj situaciji.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Dobit ćete priliku da ostvarite svoje zamisli, no morat ćete reagirati brzo – bez nepotrebnog odgađanja i dugog analiziranja. Stari prijatelj trebat će vaš savjet ili konkretnu pomoć. Ne ignorirajte ga.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Morat ćete uložiti dodatan trud u obavljanje poslova. Osjećate li učestale ili neuobičajene tegobe, kontaktirajte svog liječnika i obavite sve što možete putem telefona ili maila. Pazite na dišni sustav.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Intuitivno ćete procijeniti do koje granice možete ići. Ako ste vezani brakom, rođaci će vam se previše petljati u ljubavni život. Morat ćete ih držati na pristojnoj udaljenosti ili otvoreno popričati s njima.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2023 22:36