StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Rakove očekuje puno poziva i susreta, Vage osluškujte intuiciju, Jarčevi su žedni znanja

Piše MOZAIK SD
2. rujna 2024. - 08:01

OVAN

Dan je pogodan za traženje posla ili prelazak na drugu poziciju. Mogli biste promijeniti navike ili usavršiti rutinu, čime ćete postići veću učinkovitost. Neki će s uspjehom započeti dijetu ili odbaciti duhan.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4 


BIK

Tjedan počinje u ugodnom tonu. Iako će biti peripetija i iznenađenja, sve ćete lako riješiti. Nećete se uzrujavati oko sitnica, a vaš će optimizam biti zarazan. Dan je sjajan za flert i ljubavne igre.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Obiteljski problemi koje ste gurali pod tepih izaći će na vidjelo i zahtijevati hitno rješavanje. Morat ćete biti nesebičniji i spremniji na dogovor želite li postići primirje. Pazite se neočekivanih troškova.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4


RAK

Očekuje vas puno poziva, prepiski i susreta. Dobro ćete se snalaziti u komunikaciji, a šalama i dosjetkama razbijati tmurnu atmosferu. Samci će stjecati poznanstva na društvenim mrežama.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4


LAV

Novčane prilike trebale bi se poboljšati. Mogli biste dobiti povišicu ili bonus, dok će neki biti pozvani na razgovor za posao koji nosi bolju plaću i povlastice. Dan je sjajan za promjenu imidža.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

DJEVICA

Izgledne su promjene u obiteljskom ili poslovnom kontekstu. Morat ćete razbiti krute obrasce ponašanja ili smisliti novu strategiju kako biste poboljšali kvalitetu života. Klonite se naglih pokreta.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Ako je pred vama važna odluka, ne budite brzopleti. Odvojite dovoljno vremena za razmišljanje da učinite ono što je najbolje za vas i ljude do kojih vam je stalo. Osluškujte intuiciju.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Prijatelji i znanci pružat će vam podršku i korisne informacije. Shvatit ćete da je puno više ljudi na vašoj strani nego što ste mislili. Nedavno započeta suradnja počinje polako donositi plodove.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Imate li dojam da vas posao ne zadovoljava i da nemate mogućnosti napredovanja, razmatrat ćete druge opcije. Spremni ste na drastične poteze, no prvo se posvetite realnim predviđanjima.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3


JARAC

Očekuje vas uspjeh u poslovima vezanim za inozemstvo ili intelektualne usluge. Dan je pogodan za učenje i usavršavanje. Žedni ste znanja pa ćete postavljati puno pitanja i o svemu se informirati.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Nastojat ćete stabilizirati financijsku situaciju. Razmišljat ćete o ulaganju u dionice, kriptovalute ili projekt, ali izbjegavajte aktivnosti koje obećavaju brzu i laku zaradu. Pazite se upale grla.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Partner će vam prigovarati da mu ne posvećujete dovoljno pažnje. Nećete šutke slušati kritike, već ćete mu nabiti na nos njegove mane ili pogreške i time dodatno otežati situaciju. Pazite se naglih odluka.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. listopad 2024 16:18