StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za ponedjeljak: Lavovi promijenite imidž, Djevice slušajte osjećaje, Škorpioni rihvatite kritike partnera

Piše MOZAIK SD
29. srpnja 2024. - 08:01

OVAN

Obaveze oko djece, roditelja i kućanstva ispunit će vam dan. Rado ćete pomagati drugima, bilo savjetima ili konkretnim djelima. Ego će vam biti povrijeđen ne dobijete li za to zahvalnost.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

BIK

Današnje okolnosti podučit će vas važnosti strpljenja i taktiziranja. Shvatit ćete da možete više postići mirnim i promišljenim pristupom. Odlazak na plažu donijet će vam mir i zadovoljstvo.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Samci će osjetiti da su spremni za nova iskustva, čak i ako je iza njih težak prekid. Ne želite propustiti priliku za ljetnom romansom pa ćete nabaciti svoj čuveni osmijeh i upustiti se u zavođenje.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Provodite li dan na poslu, imat ćete sreće da vas veći napori zaobiđu. Ako ste na odmoru, temeljito ćete se opustiti i okrijepiti. Utišat ćete mobitel i predati se omiljenim aktivnostima. 

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Bit ćete uspješni na poslu, osobito ako vam dopušta kreativno izražavanje. Uživat ćete u smišljanju novih ideja i projekata, od kojih će neki biti isplativi. Odvažite se na promjenu imidža.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Ako ste nedavno raskinuli vezu, bivši partner će ustrajati na pomirenju. Zanemarite njegove tvrdnje da se promijenio ako vam intuicija govori drugačije. Slušajte osjećaje i zauzmite čvrst stav.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Ostvarit ćete poslovni uspjeh. Ozračje suradnje i međusobnog uvažavanja donijet će bolje rezultate i omogućiti vam brže nadilaženje teškoća. Vage na ljetovanju bit će pune energije i želje za akcijom.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

ŠKORPION

Prihvatite kritike partnera i članova obitelji, čak i ako vam se ne sviđa ono što čujete. Dokažite im da ih cijenite i da ćete razmisliti o njihovim riječima. Doznat ćete intrigantnu poslovnu novost.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Nećete imati mira od jutra. Stalno ćete žuriti i trčati na sve strane, a zbog loše organizacije gubit ćete puno vremena na nevažne zadatke. Iskalite li nervozu na ukućanima, posljedice neće izostati.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Ako ste s nekim zavađeni, neka vam ponos ne bude zapreka pomirenju. Nema smisla da oboje patite. Preuzmite inicijativu i prvi pružite ruku pomirenja. Godila bi vam promjena sredine.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Osjećate li se napeto, opustio bi vas hobi ili vježbanje. Ne dajte da vam nakupljeno nezadovoljstvo utječe na odluke i postupke, a u konačnici i na odnose. Pazite se prehlade i grlobolje.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4


RIBE

Imat ćete dobre planove, no neočekivani preokreti natjerat će vas da ih promijenite. Makar bili pod stresom, odustanite od grubih riječi i brzopletih postupaka. Budite strpljivi i uvažite savjete.

LJUBAV: 3

POSAO: 2

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 03:06