StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu

Horoskop za petak: Vodenjaci u sukobu, Djevice u prepirci, a Blizanci sretni i zaljubljeni

Piše Mozaik SD
9. lipnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Vještom konverzacijom i zanimljivim idejama unaprijedit ćete svoj profesionalni status. Jedan šarmantni brbljavac oborit će vas s nogu. Njegove priče imat će posebno značenje za vas.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Naći ćete se u društvu koje će vas motivirati i upoznati pojedince koji će pokazati zanimanje za vas. Umjesto da se usredotočite na osobu koja vas voli, vi ćete razmišljati o bivšoj ljubavi.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

S manje žara odrađivat ćete poslovne zadatke. Zagrljaj voljene osobe bit će melem za vaše brige. U usporedbi sa skladnim i ispunjenim ljubavnim životom, sve drugo bit će vam sporedno.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Pridobit ćete simpatije pretpostavljenih i uspješno riješiti određene pravne i financijske poslove. Mogli biste primiti povoljnu vijest vezanu uz obiteljsku imovinu ili nasljedstvo.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Zbog jednog šarmantnog suradnika jedva ćete dočekati odlazak na posao, ali zbog njega ćete se i teže usredotočiti na posao. Osjećate li zdravstvenih tegoba, ne oslanjajte se na savjete nestručnjaka.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Previše vremena potrošit ćete na tuđe pojedince koji će vam dodijavati svojom željom za izmjenjivanjem informacija i tračeva. Prepirka s prijateljem mogla bi prerasti u ozbiljan sukob.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Poistovjetit ćete se s prijateljem koji prolazi krizu nalik na onu iz koje ste se nedavno izvukli. Dat ćete sve od sebe da mu pomognete. Ako ste u vezi, partner će se osjetiti zapostavljeno.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Teško ćete kontrolirati osjećaje, a reakcije će vam biti većinom nagonske i ishitrene. Umjesto da pažljivo isplanirate što ćete napraviti, prepustit ćete plimi zbivanja da vas nosi.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Žudjet ćete za uzbuđenjima i pustolovinama. Zauzeti će se žaliti na zasićenje i manjak strasti, no kad opaze da se jedna privlačna osoba zanima za njihova partnera, odmah će se trgnuti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Druženje s kreativnim pojedincima otvorit će nove mogućnosti. Bit ćete u prilici dokazati da se u svemu možete ravnopravno nositi s drugima. Dobro ćete iskoristiti nove pogodnosti.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Nove okolnosti potaknut će vas da s više žara prionete na rješavanje važnih pitanja. Otvoreno ćete pokazivati svoje mišljenje pa su izvjesne prepirke s neistomišljenicima i suparnicima.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Ponuda za sezonski ili honorarni posao sasvim će vam promijeniti perspektivu. S posebnim užitkom planirat ćete kupnju koju već dugo priželjkujete. Pazite da ne potrošite previše.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:53