StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za petak: Ovnovima će ljutnja brzo proći, Bikovi su rastreseni, Blizanci su društveni i komunikativni

Piše MOZAIK SD
11. listopada 2024. - 08:01

OVAN

Odnos s ljubavnim partnerom bit će na rubu svađe. Sukobi i prepucavanja navest će vas da počnete razmišljati o drastičnim rješenjima, ali srećom ljutnja će vas brzo proći. Pripazite na dišne organe.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

BIK

Uložite više pažnje u sve što radite želite li izbjeći pogreške. Vaši rezultati neće biti na uobičajenoj razini zbog rastresenosti, no upornost i strpljenje pokazat će se velikim prednostima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Društveni ste i komunikativni. Lakoćom ćete uspostavljati nova poznanstva. Ako ste u vezi načetoj problemima, iskrenim razgovorom riješit ćete teškoće koje već dugo unose nemir u odnos.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Nećete dobro uskladiti poslovni i privatni život. Pokušajte uravnotežiti obaveze ako želite izbjeći stres i zaostatke. Istrošite višak energije u teretani. Niste li vični vježbanju, posvetite se hobijima.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Nemojte se zaduživati nije li neophodno. Mogli biste se preračunati i zapasti u nedaće. Osjetit ćete pad energije, ali nemojte se ulijeniti. Prisilite se na barem pola sata šetnje ili lagane tjelovježbe.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Opterećeni ste obavezama, ali ipak nemojte zapostavljati sebe i svoje potrebe. Morate pronaći koji trenutak za zabavu i opuštanje. Otiđite na piće ili u kino. Obratite se simpatiji duhovitom porukom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Nećete mirno gledati kako se situacija odvija izvan vaše kontrole. Preuzet ćete stvari u svoje ruke i boriti se za bolji položaj na poslu, u obitelji ili društvenoj zajednici. Želite sudjelovati u odlukama.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Otkažite nebitne obaveze i posvetite se druženju s voljenim. Više zajedničkog vremena pomoći će vam da se ponovno zbližite i probudite romantiku u vezi. Godit će vam kupka s eteričnim uljem.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Provedite više vremena u društvu voljenih. Razgovor s njima pomoći će vam da rasteretite misli i dosegnete spokoj. Kada je posao u pitanju, ostvarivat ćete uspjeh u svemu čega se prihvatite. 

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Partner će biti rastrošan i najradije će trošiti na uživanje, zabavu i izlaske. Pokušat ćete ga urazumiti i uvjeriti da bi trebao početi štedjeti. Razljutit će vas njegove optužbe da ste škrtica.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Idealno je vrijeme za nove aktivnosti i projekte. Ambiciozni ste i odlučni u namjeri da ostvarite ciljeve, a potpora okoline dat će vam vjetar u leđa. Neki će spontano otputovati za vikend.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Bit ćete vedri i aktivni, a najviše će vas privlačiti razne zabavne društvene aktivnosti. Prijatelji i rodbina zauzimat će važno mjesto u vašem životu. Trenuci provedeni s njima bit će vam dragocjeni.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. listopad 2024 08:03