StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Lavovi nisu popustljivi, Djevice uspješno rješavaju probleme, Škorpioni imaju probleme s tlakom

Piše MOZAIK SD
24. ožujka 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Morat ćete odlučnije rješavati ljubavna pitanja. U dugim vezama pojavit će se želja za osvježenjem. Ako je očigledno da je i partneru dosadno, preuzmite inicijativu i nastojte probuditi nekadašnju strast.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Prikrivat ćete svoje prave namjere glumeći dobrog prijatelja pojedincu koji vas izuzetno privlači i intrigira. Nemojte više čekati – možda je već sazrelo vrijeme da napokon otkrijete što osjećate.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Ako vas partner ne zadovoljava u erotskom pogledu, počet ćete opažati kod njega i druge negativne strane. Možda će vas i neopravdana sumnja udaljiti od uživanja u zajedničkim trenucima s obitelji.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Bit ćete melankolični i željni starih vremena. Prisjećat ćete se prošlosti ili u mislima dozivati staru ljubav. Ukućanima će zasmetati vaše pomanjkanje koncentracije, no vi se nećete obazirati na to.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Mogli biste pokazati previše taštine, a premalo popustljivosti i kompromisa u međuljudskim odnosima. Pomanjkanje prilagodljivosti nepovoljno će utjecati na dogovore s prijateljima, kao i suživot s najmilijima.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Zahvaljujući neobičnom spletu događaja napokon ćete otkriti tko vam radi iza leđa. Brzo i uspješno ćete riješiti problem i bez direktnog sučeljavanja. Voljena osoba iznenadit će vas dobrim vijestima.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Moguće su promjene u raspoloženju i zdravstvenom stanju. Tegobe koje će vas pogoditi neće biti ozbiljnijeg karaktera, no odvlačit će vam pažnju i trošiti vrijeme koje ste mislili drukčije iskoristiti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Htjet ćete razriješiti bračne nedoumice, no partnerovi postupci potaknut će vas na neprimjerene poteze. Poželjet ćete se udaljiti i osloboditi se svih pritisaka. Mučit će vas tegobe s tlakom i leđima.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Nećete imati previše razumijevanja za svoje bližnje, posebice ako su posrijedi njihovi iracionalni strahovi. Nemojte biti osorni prema njima, već ih pustite da se smire. Čuvajte se ozljeda i uganuća.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Obuzeti željom za napredovanjem ili očuvanjem pozicije, mogli biste se odnositi pretjerano neprijateljski prema pojedinim suradnicima. Partnerova pažnja najbolje će smiriti vaše napete živce.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Progonit će vas ružne riječi koje ste razmijenili s partnerom. Lakše ćete podnijeti ljubavne probleme shvatite li ih kao još jedno životno iskustvo. Kad s prijateljima sve pretresete, još ćete se i nasmijati.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Ponudi li vam se dobra prilika za zaradu, ne ispuštajte je iz ruku. Vjerujte u svoje sposobnosti ne dopuštajući drugima da vas pokolebaju. Kad budete za volanom, usredotočite se na vožnju. Ne žurite.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 07:31