StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Blizance čekaju nenadane promjene, Vagama će bližnji priskočiti u pomoć, a Lavovi moraju paziti

Piše MOZAIK SD
3. veljače 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nećete se pokazati dobrim timskim igračem jer ćete imati način rada koji drugima neće biti prihvatljiv. Oprezno ulazite u nove poslove, posebice ako se od vas očekuje da uložite poveću novčanu svotu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Prštat ćete energijom. Obavit ćete u rekordnom roku kućanske i obiteljske obaveze pa se neopterećeno zaputiti u noćni provod s društvom. Veliki su izgledi da upoznate nekoga tko će vam zagolicati maštu.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Imat ćete pune ruke posla zbog promjena koje su stigle nenadano. Ishitrenost će vam donijeti pokoju grešku, stoga ostanite smireni. Dobro isplanirajte svoje vrijeme da ne biste zakasnili na večernji dogovor.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Ne budu li vas cijenili na poslu, vaša motivacija bit će sve manja. Nemojte odustati od napornog rada jer će vaš trud kad-tad biti vrednovan. Oslabljeni imunitet povećava izglede da obolite od viroze.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Privlačit će vas tajanstveni i šutljivi pojedinci. Pripazite da se ne spetljate s nekim tko je već u vezi. Ako ste zauzeti, prepirat ćete s partnerom oko financija. Razmislite o kresanju troškova.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Teško ćete pronalaziti zajednički jezik s bližnjima. Premda ćete uživati potporu partnera, i njegovo strpljenje imat će granice. Ne zanemarujte zdravlje. Osjećate li se malaksalo, posjetite liječnika.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Bit ćete nervozni i teže ćete obavljati rutinske zadatke. Vaš bližnji će primijetiti vaš nemir pa će vam priskočiti u pomoć. Bit ćete im vrlo zahvalni, no nemojte im dopustiti da obave sve umjesto vas.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Ulijevat ćete povjerenje ljudima oko sebe. Pokazat ćete da ste u stanju rješavati zahtjevnije zadatke i preuzimati veću odgovornost. Staloženost i taktičnost pomoći će vam da izvučete odgovore iz partnera.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Zbog nedostatka energije i motivacije trudit ćete se manje nego inače. Brojit ćete minute do kraja radnog vremena. Vodite računa da zbog nepažnje ne napravite pogreške. Oslonite se na pomoć bliskih ljudi.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Trudit ćete se udovoljiti drugima te stvoriti tolerantnu atmosferu. Iako se u nekim pogledima nećete slagati sa svojim sugovornicima, nećete im povlađivati. Nemojte prešutjeti ono što vam je važno.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Nećete biti posebno druželjubivi, a samoća će vam dobro doći da razmislite o svojim željama i potrebama. Zatreba li netko blizak vašu pomoć, nemojte mu je uskratiti. Treba vam više odmora i dobrog sna.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Vaša veza postaje sve zanimljivija. Dan će vam biti ispunjen strastvenim zagrljajima i provokativnim igricama. Bit ćete spremni odustati od prethodnih planova i spontano se prepustiti doživljajima.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 09:49