StoryEditorOCM
PanoramaŠTO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za četvrtak: Vage, ne gubite snagu na nevažne! Strijelci će obnoviti ugašenu vezu. Jarce stresiraju šefovi

Piše MOZAIK SD
26. rujna 2024. - 08:00

Ovan

Nastojte se bolje pripremiti kako vas nagomilane obaveze ne bi previše stisnule. Ne odgađajte zadatke, nego prihvatite pomoć. Morate priznati sebi i drugima da ne možete sve sami. Pazite na grlo.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Bik

Osjećate potrebu za promjenom navika. Svjesni ste svojih nedostataka i mana koji vam utječu na kvalitetu života pa ćete nastojati uvesti preinake. Budete li uporni i strpljivi, rezultati neće izostati.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Radni dan će proći u bezbrižnom raspoloženju. Nećete se opterećivati sitnicama, nego ćete biti uvjereni da se svaki problem može riješiti. Neki će se početi intenzivnije družiti s koji ih je zagolicao.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Iako ste psihički jaki i izdržljivi, nemojte dopustiti da vas sitnice izbace iz takta. Budite promišljeniji i nemojte reagirati naglo u situacijama u kojima to nije primjereno. Izbjegavajte obiteljske rasprave.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Naglašeno treće polje dovodi do akcije na poslovnom planu. Očekuje vas puno sastanaka i uspjeha u trgovačkim i uslužnim djelatnostima. Parovi bi se mogli nadmetati oko financija.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Samci, jedna osoba dat će vam do znanja da vas želi pobliže upoznati. Ako je gledate isključivo kao prijatelja, nemojte joj davati lažnu nadu jer ćete je time povrijediti. Budite nježni i taktični, ali iskreni.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Želite ostaviti dobar dojam, no imat ćete osjećaj da pojedincima niste najbolje sjeli. To će vas uzrujati, ali će vas ohrabriti oni koji vas simpatiziraju. Ne gubite vrijeme i snagu na ljude koji vam nisu bitni.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Tragat ćete za novim erotskim iskustvima. Nećete odoljeti snažnoj tjelesnoj naklonosti prema osobi koju ste netom upoznali. Čak će i oni koji su u braku doći u iskušenje da počine preljub. 

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Planeti ukazuju na vašu energičnost i dobro raspoloženje. Živahnije ćete se baviti sportom i odagnati manje zdravstvene smetnje opuštanjem i vitaminima. Neki će Strijelci obnoviti ugašenu vezu.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Očekuje vas naporan dan. Preuzet ćete zadatke manje sposobnih ili bolesnih kolega. Iako će vam biti drago što šef ima u vas povjerenje, bit ćete pod stresom zbog želje da ga ne iznevjerite.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Ostvarit ćete zdravu komunikaciju s partnerima i klijentima. Odnosi s nadređenima bit će dobri. Naiđete li na izazov, nećete se dati obeshrabriti. Dan je pogodan za učenje i polaganje ispita.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Poboljšava vam se koncentracija i uspješnost u obavljanju poslovnih i privatnih obaveza. Primijetit ćete i da se bolje nosite sa stresom, a tuđe mišljenje više vam neće biti jako značajno.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 08:02