StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za četvrtak: Ribe će burno reagirati, Lavovi ostavljati dobar dojam, a Vage žuriti u novu vezu

Piše Mozaik SD
8. kolovoza 2024. - 08:00

Ovan

Osjećate pozitivnu energiju, koja će vas tjerati na velika dostignuća. Umjesto da krećete u novi pothvat, bolje je da dovršite nešto započeto, jer retrogradni Merkur ukazuje na potrebu za zatvaranjem poglavlja.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Čeznut ćete za pažnjom, ali nećete to otvoreno pokazivati. Bojite se odbijanja pa će vaš ljubavni život uvelike ovisiti o spremnosti simpatije da napravi prvi korak. Pazite se nesmotrenih financijskih odluka.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Blizanci

Nestrpljivost i nepažnja donose probleme. Pazite na sve što radite i ne donosite odluke na temelju raspoloženja. Mars u vašem znaku potiče vas na spontanost, no ostatak planeta upućuje na važnost promišljenosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Boravak kod kuće bit će vam dosadan. Žudjet ćete za akcijom, a odlazak na izlet ili u razgledavanje pokazat će se najboljim odabirom. Niste li na moru, opustit će vas večernje druženje s prijateljima.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Ostavljate dobar dojam. Bit ćete dotjerani, srdačni i ugodni u komunikaciji, a čak ćete i drugima dopuštati da dođu do riječi. Nemate potrebu biti u prvom planu jer ćete se osjećati opušteno i zadovoljno u svojoj koži.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Djevica

Promatrači će vas smatrati neodoljivima. Uživat ćete u razmjeni poruka s udvaračima, no zasad nećete biti raspoloženi za konkretne korake. Pazite što potpisujete i izbjegavajte zaduživanja.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Samcima će se žuriti promijeniti status. Mogli biste započeti vezu s osobom koja vas osrednje privlači ili za koju znate da vam ne može pružiti ono što trebate. Budite oprezni naspram tuđih financijskih obećanja.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Škorpion

Družit ćete se s ljudima različitih profila i sa svakim pronalaziti zajednički jezik. Ako ste samac, netko će vas osvojiti inteligencijom i smislom za humor. Dobra koncentracija omogućit će vam brzo obavljanje posla.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

U vama se već neko vrijeme nakuplja nemir, koji bi se mogao aktivirati u nezgodnom trenutku. Obrecnut ćete se na nekoga tko vam se slučajno nađe na putu i nije vam ništa skrivio. Pazite se uboda insekata.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Bit ćete šarmantni i uvjerljivi. Svakoga ćete lakoćom pridobiti na svoju stranu, bilo da se radi o poslovnom suradniku, neodlučnom klijentu ili osobi koju želite zavesti. Parovi će izlascima udahnuti vezi novi život.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Netko će vas nagovarati da se upustite u međusobnu suradnju ili ulaganje, no ostanite oprezni traži li od vas veći iznos. Stvari vam možda nisu predstavljene na potpuno točan način, ali ne dajte se preveslati.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Brzo ćete gubiti živce i biti skloni burnim reakcijama. Mogli biste se sukobiti s neljubaznim konobarom, taksistom ili sudionikom prometa koji ne poštuje pravila. Pazite na želudac i klonite se alkohola.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 12:28