StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za četvrtak: Blizanci, nije vrijeme za besposličarenje! Lavovi će širiti poslovanje, a Škorpioni biti u dilemi

Piše Mozaik SD
6. lipnja 2024. - 08:00

Ovan

Očekuje vas zanimljiv i dinamičan dan ispunjen susretima. Kroz razgovore s prijateljima i kolegama doznat ćete mnoge zanimljive tračeve i korisne informacije vezane za posao i novac.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Imat ćete čvrst oslonac u članovima obitelji, koji će vam rado izlaziti u susret. Ako ste zauzeti obavezama, pomoći će vam oko kućanskih obaveza ili čuvanja djece. Neke očekuje povišica ili bonus na plaću.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Blizanci

Ovo nije vrijeme za besposličarenje. Izvući ćete puno iz današnjih okolnosti budete li hrabri i marljivi. Iako će sreća biti na vašoj strani, trebat će barem malo uloženog truda kako biste ostvarili ciljeve.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Rak

Ako plaćate račune ili potpisujete dokumente, budite oprezni i provjeravajte sve što radite. Bit će dovoljna sitna pogreška da vam prouzrokuje bespotrebne neugodnosti. Neki bi mogli sresti staru simpatiju.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Lav

Ako je vaša veza postala predvidljiva, iznenadit ćete voljenog romantičnom gestom. Svidjet će mu se vaša ideja i kreativnost pa će vam uzvratiti istom mjerom. Dan je pogodan za širenje poslovanja i nuđenje usluga.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Neskladni odnosi s partnerom i ukućanima stvarat će vam nemir i nervozu. Bit će vam izazovno postići dogovor oko zajedničkih aktivnosti jer će svatko inzistirati na svom mišljenju. Pazite se obračuna na poslu.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Na intimnom planu vlada radost. Bit ćete zadovoljni nedavno započetim odnosom. Motivacija za posao, učenje i hobije bit će vam visoka, a okolnosti povoljnije nego inače. Neki će rezervirati putovanje.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Nađete li se u dilemi da napravite nešto zabranjeno ili nemoralno, dobro promislite. Iako je ponekad teže odabrati ispravan put, zapamtite da je miran san važniji od ikakve koristi i trenutačnog zadovoljstva.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Strijelac

Parovi će se često prepirati, ali bez većih posljedica. Nećete dopustiti da različita stajališta unesu nemir u vaš odnos. Potrebna vam je podrška pa budite dobri s kolegama, susjedima i službenim osobama.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Družit ćete se s kolegama ili susjedima, što će vam donijeti raznoliku korist. Osim što ćete biti u prilici doznati novosti i tračeve, imat ćete se na koga osloniti ako vam zatreba pomoć. Sjajno je vrijeme za dijetu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Uspjeh očekuje one koji rade na području kozmetike, fitnesa, estrade i dizajna. Privlačit će vas nadmetanje i situacije koje bude adrenalin, pa ćete se okušati u nekom neobičnom i pomalo opasnom sportu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Pazite što objavljujete na društvenim mrežama. Podijelite li sadržaj koji je očito lažan, mogli biste postati meta poruge. Ako ste zavađeni s članom obitelji, današnje okolnosti mogle bi dovesti do pomirenja.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 15:17