StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Bikovi su gladni, Škorpioni će odbijati ispričati se, Strijelcima raste želja za provodom

Piše MOZAIK SD
15. kolovoza 2024. - 08:15

OVAN

Danas ćete biti živahni i aktivni. Imat ćete puno planova vezanih za zabavu i druženje, no neće se sve odviti kako ste zamislili. To će vas izbaciti iz takta, ali bliska osoba izmamit će vam osmijeh na lice.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

BIK

Nastojat ćete usrećiti voljenog pa ćete mu prirediti romantično iznenađenje kako biste osvježili odnos. Partner, ganut vašim trudom, bit će odlučan da vam se posveti više nego u zadnje vrijeme. Apetit će vam biti jak.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

Škakljive situacije osvježit će dan. Morat ćete pametno odigrati karte kako biste se izvukli neokrznuti i izbjegli svađe i opravdavanja. Ako idete na put, ozlojedit će vas gužve na cestama i kašnjenje.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Bit ćete još osjetljiviji nego inače. Ako drugi to primijete, mogli bi vas zafrkavati, ali i biti oprezni da vas ne povrijede. Izbjegavajte tugaljive i ozbiljne medijske sadržaje. Mogli biste udomiti napuštenu životinju.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Dan vam donosi ugodna iznenađenja. Postoji mogućnost ponovnog susreta s bliskim osobama koje niste odavna vidjeli, što će vas prilično dirnuti. Neki će ući u pregovore o pomirbi s bivšim partnerom.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

DJEVICA

Osjetit ćete potrebu za mirom i samoćom. Obratite pažnju na svoje potrebe i ugodite si bez grižnje savjesti. Odlazak na osamljenu plažu, druženje s knjigom ili gledanje filmova posve će vas preporoditi.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Mogući su nesporazumi s prijateljima, znancima i susjedima. Netko će pogrešno protumačiti vaše izjave i navesti vas na opravdavanje i objašnjavanje. Počastite se ukusnim desertom ili koktelom.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

Nepromišljenost će vas dovoditi u neugodne situacije. Govorit ćete sve što mislite, a vaša se iskrenost neće svima svidjeti. Odbijat ćete se ispričati, čime ćete stvoriti dodatne tenzije u odnosima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

Raste vam želja za provodom. Čeznut ćete za uzbuđenjem i stalno tražiti nove izvore zabave. Pazite da nekoga ne iznevjerite ili ne prekršite obećanje. Držite riječ i pokažite da se na vas može računati.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

Sretan položaj Venere osvježava ljubavni život. Iskoristite neradan dan kako biste proveli kvalitetne trenutke s voljenim. Najljepša iskustva predstoje parovima na ljetovanju, no ni ostali neće žaliti ni za čime.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Nakupilo vam se stresa pa imate dojam da ste odasvud napadnuti. Iskoristit ćete dan kako biste pronašli rješenje za nedoumice. Iako ćete biti uspješni u tom pothvatu, potrošit ćete većinu energije.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Povećana je mogućnost ulaska u sukobe i rasprave, što bi moglo negativno utjecati na vaše raspoloženje. Zauzmite praktičan stav prema ljudima i situacijama. Uvijek izaberite najjedostavnije rješenje.

LJUBAV: 2

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 20:23