StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za četvrtak: Bikovi će započeti dijetu, Blizanci flertovati, a Škorpioni zračiti posebnom privlačnošću

Piše Mozaik SD
3. listopada 2024. - 08:00

Ovan

Sumnjičavost i nedostatak povjerenja u partnera zakomplicirat će vam ljubavnu situaciju. Vaše će mane izaći na vidjelo, a on će se zapitati zašto ih nije uočio ranije. Prijete vam ozljede i zaraze. 

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Posvetite se zaostacima i nemojte probijati rokove. Bit će vam lakše kada dovršite zadatke koji su stresni i naporni, one o kojima razmišljate i izvan radnog vremena. Mnogi će uspješno započeti dijetu.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Susretat ćete se s brojnim zanimljivim i neobičnim ljudima. Privlačit će vas osobe koje su drugačije od drugih i ne uklapaju se u okvire, a s nekim takvim upustit ćete se u flert. Razmislite o unovčavanju hobija.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Krasit će vas dobro zdravlje i jaka kondicija. Nećete pogriješiti ako se posvetite vježbanju jer to će ujedno biti odličan način oslobađanja negativne energije. Izbjegavajte obiteljske rasprave o osjetljivim temama.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Lav

Bit ćete vedri i društveni. Prenosit ćete na druge pozitivnu energiju pa će vas mnogi pozivati na izlaske i druženja. Primit ćete važnu informaciju ili doznati novost koja će preusmjeriti vaš poslovni život.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Stižu uzbudljive novosti. Moguće je povećanje primanja, dok će neki pronaći dodatni izvor zarade. Iako ćete uglavnom oprezno upravljati novcem, počastit ćete se nečim za čime potajno žudite.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Budete li se tvrdoglavo pridržavali zastarjelih principa i metoda poslovanja, nećete se prilagoditi okolnostima. Budite voljni izaći iz okvira i razmišljajte inovativno. Godila bi vam promjena imidža.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Škorpion

Zračite posebnom privlačnošću koja će rijetke ostavljati hladnima. Bit ćete tajanstveni i nedokučivi, čime ćete golicati pažnju prisutnih. Ravnat ćete se po intuiciji prilikom odlučivanja.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Budite otvorena duha. Nemojte se bojati promjena i izazova, jer će vam nove i nepoznate situacije biti idealna prilika da osvježite rutinu i dokažete koliko dobro funkcionirate u takvim okolnostima.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Bit ćete posvećeni imidžu i ugledu. Želite da vas vole i poštuju, ali za to se morate izboriti. Pokažete li da ste marljivi, odgovorni i pravedni, zavrijedit ćete naklonost. Pazite se upale dišnih putova.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Izlasci, pohađanje društvenih događaja i susreti s prijateljima uljepšat će vam dan. Kod kuće su moguća neslaganja pa će vam odmak od toga doći kao naručen. Ojačajte imunitet vitaminima.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Održavate li vezu na daljinu, poželjet ćete to promijeniti. Poduzet ćete korake koji će uključivati selidbu u grad voljenog ili ćete njega nagovarati da dođe živjeti kod vas. Dan je pogodan za ulaganja.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2024 08:02