StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Bikovi će na radnom mjestu pokazati predanost cilju, Blizanci probajte se manje zamarati kritikama

Piše MOZAIK SD
7. prosinca 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Radna atmosfera bit će napeta i puna zavrzlama. Moglo bi doći do zastoja kod jednog lakog projekta. Imate li rivala za novu poziciju, pripremite se na neočekivana podmetanja.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Bit ćete tvrdoglavi i uporni. Nalazite li se na prekretnici, postavit ćete ultimatum kojeg nećete htjeti povući. Na radnom mjestu pokazat ćete predanost postavljenom cilju.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Napetost oko vas bit će opipljiva. Probajte se manje zamarati pretjeranim žalopojkama ili kritikama suradnika. Bavite se svojim poslovima i, ako je moguće, ne tražite pomoć.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Bavite li se poslom vezanim uz liječenje, skrb ili nekim drugim oblikom pomoći drugima, bit ćete izuzetno predani radu. Stvorit ćete ugodnu atmosferu gdjegod se nađete.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

U vas će se uvući veliki nemir. Reagirat ćete i na najmanju sitnicu, a pred provalom vašeg gnjeva ukućani će se šutke povlačiti. Nepovjerenje će vam početi nagrizati vezu.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Dan je pogodan za rješavanje nesuglasica s rodbinom ili suradnicima. Budite na oprezu pri rukovanju oštrim predmetima. Opustite se gledanjem serija humorističnog sadržaja.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Internet će vam donijeti zanimljivu ideju za hobi. Budite oprezni prilikom novčanih transakcija i kupovini. Nepromišljenost bi vas mogla navesti da uzalud potrošite novac. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Bit ćete izravni i impulzivni u komunikaciji stoga se radije prihvatite samostalnih zadataka. Samci bi se mogli strastveno zaljubiti, a zauzeti osjetiti nalet ljubomore. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Sjetit ćete se znanca kojeg dugo niste vidjeli. Mogli biste ga ugodno iznenaditi pozivom. Budite staloženi tijekom razgovora s nervoznim kolegom koji je počinio grešku.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Komunikacija na društvenim mrežama bit će zanimljiva. Poželjet ćete bolje upoznati svog duhovitog sugovornika. Ako ste u braku, ukazat će vam se prilika da odagnate monotoniju. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Tračevi o poznanicima mogli bi vas jako razljutiti. Iako ćete se truditi ne prihvatiti tuđa naklapanja, oštro ih negirati te opomenuti sugovornika, zrno sumnje će ostati.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Bez problema ćete prihvatiti veću odgovornost. No, suočit ćete se sa zahtjevima koje ne možete ili ne želite ispuniti. Bit ćete svjesni da neki suradnici rade protiv vas.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. ožujak 2024 08:55