StoryEditorOCM

Georgina Rodriguez propisno se osramotila na dodjeli nagrada u Arabiji, društvene mreže ne prestaju komentirati

Piše SCENA SD
24. siječnja 2023. - 19:55

Georgina Rodriguez bila je gošća na dodjeli nagrada Joy Awards u Saudijskoj Arabiji, a osim što je iznenadila odjevnom kombinacijom, Georgina Rodriguez šokirala je nakon što je progovorila.

Georginu je kratko intervjuirala voditeljica na bini, a Rodriguez je u tih minutu i pol bila naročito zbunjena te se na njoj vidjela trema.

Georgina je morala odgovarati na engleskom jeziku, a čini se da se tu baš i nije snašla pa je njeno govorenje engleskog brzo postalo predmet sprdnje na društvenim mrežama.

"Vrlo sam sretna, moja obitelj i ja smo vrlo sretni zbog naklonosti ljudi i ljubavi od svih vas. Hvala vam puno", rekla je Georgina te poručila da "mora ići" te je htjela izbjeći daljnji kontakt, no voditeljica dodjele ju je zaustavila te joj postavila još nekoliko pitanja.

Georgina je potom morala objasniti čiju haljinu nosi, a onda ju je voditeljica pitala o životu u Rijadu.

Društvene mreže preplavili su komentari.

"Ja kad u razredu prvi put pričam engleski", "Spanglish", "Ljudi, ne propuštajte satove engleskog", "Organizator je trebao angažirati prevoditelja" pisali su.

Drugi su joj pak stali u obranu te njezino govorenje engleskog smatrali simpatičnim.

"Preslatka je, vidi se da je nervozna", "Vjerojatno je jako nervozna i ne zna puno engleskog", "Barem se potrudila", rekli su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2023 20:07