StoryEditorOCM
PanoramaHILARY SWANK

Dvostruka oskarovka slavi 50. rođendan i ima razloga za sreću: postala je majka blizanaca, a ubrzo se vraća u akciju

Piše Marko Njegić
30. srpnja 2024. - 16:26

Datum 30. srpnja 2024. godine poseban je u životu velike hollywoodske zvijezde i glumice Hilary Swank. Dvostruka oskarovka, naime, slavi okrugli, 50. rođendan.

Za razliku od kolegice Sandre Bullock, koja je friški 60. rođendan dočekala nakon teške godine i gubitka partnera, Hilary ima razloga za sreću. U skladnom je braku s Philipom Schneiderom, a prošle je godine prvi put postala majka dječaka i djevojčice - blizanaca.

image

Hilary Swank i Philip Schneider 

Frederic J. Brown/Afp

"Nije bilo lako, ali dječak i ​​djevojčica, vrijedilo je", rekla je Swank, koja je ponosno pokazala trudnički trbuh na dodjeli Zlatnih globusa 2023. 

Iako je Hilary nastupila u zapaženim filmovima (npr. "Homesman", "Logan Lucky", "Promatrač", "Ja sam majka"), njezina karijera u protekloj dekadi nije bila na razini kasnih devedesetih i ranih dvijetisućitih, kad je dobila Oscare za fenomenalne uloge u "Dečki nikad ne plaču" i "Djevojci od milijun dolara", odnosno glumila u blockbusteru "Jezgra" i hitovima "Nesanica", "P.S. Volim te"...

No, glumica je uspjela unatrag godinu dana snimiti dva filma ("The Good Mother", "Ordinary Angels"), a nedugo prije toga gledali smo je u trilerima "Fatalna" i "Lov" te seriji "Away". 

Majčinstvo je neće udaljiti od glume, štoviše, Swank bi se ubrzo trebala vratiti u akciju ispred kamere, i to doslovno. Hilary u najavi ima akcijski triler "N.A.R.", čiji službeni sinopsis glasi ovako: oborena pilotkinja, ranjena i izolirana duboko na neprijateljskom teritoriju, oslanja se na povjerenje stranca koji tvrdi da je dio goleme tajne mreže osmišljene da je dovede na sigurno.

image
Robyn Beck/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 00:35