StoryEditorOCM
PanoramaRhys Whittock

Dvojnik princa Harryja ima više posla nego ikad, tvrdi da odlično živi imitirajući mlađeg sina britanskog kralja

Piše MOZAK SD
17. lipnja 2023. - 12:20

Britanac Rhys Whittock (39) iskorištava svoju sličnost s britanskim princem Harryjem, a odlazak člana kraljevske obitelji u Ameriku nije mu smanjio obim posla: Rhys tvrdi da sada dnevno zarađuje i preko 1000 eura.

Otkako su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa napustili Britaniju i njihove odgovornosti kao aktivnih članova kraljevske obitelji raspuštene, svi su mislili kako će Harryjev dvojnik ostati bez posla ali to se nije dogodilo. 

image

Profesionalni dvojnici princa Harryja i Meghan Markle (Rhys Whittock i Sarah Mhlanga)

Isabel Infantes/Anadolu Agency Via Afp

Objavljivanje memoara brata princa Williama donijelo je veliki napredak u profesionalnoj karijeri britanskog glumca. Dvojnik je proputovao svijet uzduž i poprijeko sudjelujući u televizijskim reklamama, zabavama, sastancima i sl. 

Jednom prilikom rekao je novinarima: "Uvijek sam bio veliki obožavatelj kraljevske obitelji. Ovo je najbolji posao na svijetu." Priznaje da nikada nije upoznao princa, ali da bi to volio.

image

Profesionalni dvojnici princa Harryja i Meghan Markle (Rhys Whittock i Sarah Mhlanga)

Isabel Infantes/Anadolu Agency Via Afp

Prvi put je bio dvojnik 2018. godine, nekoliko dana prije vjenčanja princa Harryja s Meghan Markle, u dvorcu Windsor. Od tada su njegova slava i zapošljavanje za sve vrste događaja samo porasli, poput popularnosti princa Harryja. "Godinu dana sam stariji od Harryja i zapravo, govorim ljudima da je moj dvojnik jer sam rođen ranije. Volim posao, vrlo sam sretan jer izgledam kao jedan od muškaraca o kojima se najviše priča na svijetu", kaže Rhys.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:28