StoryEditorOCM
PanoramaNEOBIČNI PODCAST

‘Dosta su nas žene gledale kao seksualne objekte. Vrijeme je da im stavimo do znanja da neće dobiti...‘

Piše Mozaik SD
19. kolovoza 2024. - 21:17

Na internetu se može nabasati na svašta. Među "zanimljivi" sadržaj može se ubrojiti i Gorky. Gorky je srpski podcast koji se bavi temama pravoslavlja, Biblije, sukoba kršćanskih vrijednosti i suvremenog doba, a autor podcasta je Stefan Gorenjak. Gost druge epizode bio je Nikola Francuski, mladić iz Kikinde koji promovira zdrav život i tradicionalne vrijednosti, a bavi se uzgojem organskog povrća.

Jedna od tema o kojima su u ovoj epizodi dva momka razgovarala bio je i celibat prije braka, pri čemu su se obojica otvoreno izjasnili kao protivnici seksa van bračne zajednice, prenosi Nova.rs.

image

Stefan Gorenjak

/TikTok/Screenshot

- Ja nisam legao ni s jednom ženom niti ću leći dok ne bude ta koja treba da bude moja žena za taj brak. Ja sam u jednom momentu... krenula je da me opada kosa koliko sam se ja nervirao - rekao je Nikola Francuski, a Gorenjak ga dopunio.

- Te iste veze u koje vi ulazit će vas ostaviti na kraju duplo ako ne i troduplo praznijim nego prije nego što ste ušli u tu vezu. Bog, Nikola, za tebe ima ženu spremnu za tebe. Čeka da ona i ti se izgradite karakterno i da ti je on pošalje. Zamisli ti kako ti preljubu činiš prema Bogu i prema tvojoj ženi sutra spavajući s nekom drugom ženom - upozorio ga je Stefan, voditelj podcasta Gorky.

Video na TikToku ima već više od 400 tisuća pregleda i veliki broj pozitivnih komentara u kojima mladi iz Srbije i regije poručuju: „Bravo!“

image

Nikola Francuski

/TikTok/Screenshot

Insert se ubrzo proširio i drugim društvenim mrežama, a najviše pažnje je privukao na platformi X, gdje su korisnici te mreže ostali prilično šokirani onim što su čuli. Ovo su samo neki od komentara:

"Novi dan, novi šokovi"

"Do kraja emisije ima se smuvaju!?!"

"Što!?! Postajemo mormoni"

"Ovo je sve češća pojava. Dosta su nas žene gledale kao seksualne objekte. Vrijeme je da im stavimo do znanja da dok ne dođe prava, neće dobiti ništa od ovog mesa. Muškarac, a ne seksualni objekt. Pobogu, pa nekima od nas možete biti majke. Bolesnice."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 00:46