StoryEditorOCM
Panoramašto se događa?

‘Došle su gole i počele žvakati lešinu jelena‘: izbezumilo ih je ono što su uhvatili na kameri, prizor je morbidan

Piše Mozaik SD
29. lipnja 2023. - 12:29

Medicinska sestra i ljubiteljica prirode u Kanadi navodno je kamerom koju je postavila blizu svoje kuće snimila je neobičan prizor za koji je izjavila da je izgledao kao "dvije vještice koje obavljaju ritual jedenja lešine".

"Ne znam što je bilo s tim", rekla je Corinea Stanhope (36) iz Powell Rivera za Kennedy News i dodala: "Stvarno nas je izbezumilo, to nije nešto što se viđa svaki dan."

Nakon što je naišla na lešinu jelena u vrtu na svom imanju, Stanhope je rekla da je postavila kameru da nadzire sve životinje koje bi se mogle zainteresirati za mrtvog jelena.

"Ja i moj djed postavili smo kameru za praćenje kako bismo provjerili možemo li vidjeti životinje, i tako smo na kameri ulovili risa, što je bilo prilično cool", rekla je, dodajući da je njezin 76-godišnji djed Bob bio užasnut kada je pogledao snimku i vidio nešto što je izgledalo kao oskudno odjevene žene kako tijekom noći žvaću lešinu.

“Došla sam sljedeći dan i djed je rekao da ima gole ljude na kameri, a ja sam rekao: ‘Ne, nemaš. Se*eš.‘ Pa mi je onda pokazao i imala sam što vidjeti", rekla je.

Primijetila je da su se neobične prilike pojavile oko 10 minuta nakon zalaska sunca, izgledale su ‘raščupano‘ i činilo se kao da su nosile perike.

"Na fotografijama se to zapravo ne može dobro vidjeti, ali prinijela je kopito ravno ustima. Ne znam je li ga ljubila, mirisala ili jela, ali od samog dodira tako raspadajućeg leša osjećam mučninu, a tek količina bakterija koja je morala biti tamo...", ispričala je potresena žena.

"Možda su odavale počast, ali bile su gole", dodala je.

Stanhope je istaknula da je bila "prestrašena" jer se incident dogodio na samo dvije minute hoda od njezine kuće pa se bojala za sigurnost svojih konja.

"Brinula sam se da će tijekom noći nešto napraviti mojim konjima. Oni se uvijek jako uplaše i i znaju biti nervozni. Prvo sam mislila da izmišljaju stvari, pa nisam razmišljala o tome. Mislim da im sada vjerujem", rekla je Stanhope.

Ova medicinska sestra ipak se nada da je incident jednostavno bila samo šala ili da su akteri ovog događaja bili "na dobrim lijekovima". Odlučila je ne kontaktirati policiju nakon što je njezin djed primijetio da se ništa tehnički protuzakonito nije dogodilo.

Društvene mreže eksplodirale su nakon što je Stanhope objavila fotografije, a neki su tvrdili da se radi o šali, dok su drugi nagađali da je na djelu sotonistički ili neki drugi paranormalni element.

"To je zapravo hodajući demon iz pakla", napisao je jedan korisnik. "Ako čujete vrištanje, ostanite unutra i uzmite pištolj, ostavite ga na miru." Drugi su pak nagađali da je riječ o zločestim nadnaravnim bićima povezanima s indijanskim folklorom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:55