StoryEditorOCM
PanoramaModerni stan

Dok cijene nekretnina lete u nebo, stižu nam i novi trendovi: pogledajte čime će biti opremljena zgrada u Solinu, jedan detalj u garaži posebno upada u oči

Piše PSD
22. lipnja 2022. - 08:26

Na iznimno živome tržištu stanova u Hrvatskoj nađe se svega, a Split i okolica jedan su od najpotentnjiih dijelova.

Tako se u Solinu u prodaji pojavio moderni stan u lijepoj novoj dvokatnoj zgradi u Ulici don Lovre Katića. Stan je dvosobni, dvoetažni, ima 67 metara kvadratnih stambene površine, s neto površinom od 55 kvadrata.

image

Zgrada od koje se puno očekuje

Njuškalo

Stan ima nekoliko suvremenih rješenja koja padaju u oči. Nije to toliko ni to što sa dva kata ima lift ili dva WC-a u dvosobnome stanu, kao ni to što pripada enegetskom razredu A+, niti to što ima podno grijanje, iako sve to itekako dobro dođe. Najviše pada u oči garaža s vlastitim punjačem za električni automobil, piše Njuškalo.

image

Projekcija nove solinske zgrade

Njuškalo

Doduše, za taj punjač treba nadoplatiti 15 tisuća eura pa svaki kupac treba sam odvagnuti trošak i korist od vlastitog punjača. Aduti stana su "odlična gradnja, povezanost i pozicija za najam", blizina vrtića, škole i dućana. Stambeno nestrpljivima može biti minus to što gradnja počinje tek u listopadu, a zacrtana cijena je 150 tisuća eura, piše Njuškalo.

image

Oglas za prodaju stana

Screenshot Njuškalo

Na kupcima je da procijene odgovara li im cijena, vjeruju li da će ostati ista do kraja gradnje, ali nama je zanimljiva inovativna oprema stana i zgrade. Takvih će zgrada i stanova u budućnosti sigurno biti sve više jer se vremena mijenjaju i brže nego automobilsko gorivo. Nažalost mijenjaju se i cijene, a najsporije kupovna moć stambeno najpotrebnijeg stanovištva. Kojem barem kao gušt ostaje "parenje očiju".

image

Tlocrt stana

Njuškalo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. ožujak 2023 14:38