StoryEditorOCM
PanoramaAlain Delon

Djeca francuske legende ispunjavaju njegovu najveću želju za posljednjim putovanjem: bit će pokopan pored svojih pasa

Piše MOZAIK SD
21. kolovoza 2024. - 08:25

Alain Delon je 18. kolovoza 2024. zauvijek zatvorio oči. Legendarni francuski glumac umro je mirno u svom domu u Douchyju u dobi od 88 godina. 

image

Imanje La Brulerie

Guillaume Souvant/Afp

Bio je jedan od velikana, oduševio je gledatelje u filmovima kao što su "Borsalino" (1970.) i "Leopard" (1963.). No, umjesto velikog oproštaja, glumac je želio sprovod u najmanjem krugu i bez puno pompe. Želja koju njegova djeca Anthony Delon (59), Anouchka Delon (33) i Alain-Fabien Delon (30) sada ispunjavaju.

image

Alain Delon

Valery Hache/Afp

Sprovod Alaina Delona održat će se u nazočnosti njegove najbliže obitelji, kako je saznao francuski informativni kanal "BFM TV". To je Alain Delon zaželio tijekom svog života. Imao je i još jedan poseban zahtjev.

image

Imanje La Brulerie

Guillaume Souvant/Afp

Bit će pokopan na svom imanju La Brûlerie, iza zatvorenih vrata. U maloj kapelici, koja je sagrađena posebno za tu svrhu, održat će se oproštaj. Bit će pokopan u neposrednoj blizini svojih preminulih pasa.

Kada holivudske zvijezde ili glazbenici umru, obično se održavaju velike memorijalne ceremonije. Ali Alain Delon to nije želio. Međutim, "BFM TV" izvještava da se planira organizirati memorijalni događaj za obožavatelje. 

image

Alain Delon

Christophe Simon/Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 05:01