StoryEditorOCM
Panoramazvijezde kažu

Današnji horoskop: Jarčevi će biti posebno svadljivi, a ni djevicima nitko neće moći udovoljiti

Piše MOZAIK SD
30. ožujka 2024. - 07:00

Horoskop za subotu, 30. 3.

 

Ovan

Čitavog ćete vikenda biti u pokretu. Očekuje vas obilje obaveza, što će vas dovoditi do ruba živaca. Reagirat ćete naglo i burno, ali se brzo smirivati. Progutajte ponos i ispričajte se onima koje ste uvrijedili.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Iskoristite vikend za razonodu i opuštanje u društvu dragih ljudi. Organizirate li roštilj na koji ćete pozvati obitelj i prijatelje, očekuje vas ugodna zabava popraćena ukusnom hranom i pićem.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Blizanci

Najradije ćete provoditi vrijeme s bližnjima. Samci će nagovoriti društvo na izlazak, koji će im poslužiti kako bi pronašli nekoga za flert. Ne pretjerujte s alkoholom, jer biste teško podnosili mamurluk.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Priprema uskrsnih slastica oduzet će vam puno vremena i energije. Ipak, sav trud će vam se isplatiti, jer će vrijeme provedeno u krugu dragih ljudi i osmijesi na njihovim licima biti neprocjenjivi.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Raspoloženi ste za druženje i zabavu. Osim što će proteći u sjajnom raspoloženju, samcima će donijeti priliku da iskušaju svoje zavodničke vještine. Vikend je sjajan za putovanje i posjećivanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Povlačit ćete se u sebe i izbjegavati suvišne kontakte s okolinom. Nemojte ignorirati pozive i poruke, jer biste mogli nekoga time povrijediti. Pad imuniteta pogodovat će razvoju viroze ili prehlade. 

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

Vaga

Rasprave s partnerom i članovima obitelji mogle bi utjecati na sveopće raspoloženje. Nemojte dopustiti da vam blagdani proteknu u napetoj atmosferi, pa se suzdržite od provokacija i osjetljivih tema.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Uživat ćete u blagodatima života, a najviše u ukusnoj hrani i piću. Odlazak na ručak kod obitelji ili prijatelja udovoljit će vašim hedonističkim težnjama, i zadovoljiti vaše društvene potrebe.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Ne unosite nemir u dom nepotrebno zlobnim komentarima. Koja čašica više probudit će u vama svadljivca pa se suzdržite od alkohola na obiteljskim okupljanjima. Pronađite vremena za odmor.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Iskoristite slobodno vrijeme za opuštanje u krugu bližnjih. Obiteljsko druženje neće proći bez razmirica, no brzo ćete izgladiti nesporazume i predati se smijehu i zabavi. Netko bi vas mogao posjetiti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Boravak kod kuće smatrat ćete izgubljenim vremenom. Težit ćete prirodnim prostranstvima. Budu li uvjeti povoljni, organizirat ćete roštilj ili se zaputiti u pecanje. To će vas preporoditi.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Posvetit ćete se pripremama za Uskrs. Bojanje jaja, priprema pinci i ostalih specijaliteta bit će zabavniji uključite li u proces djecu ili unuke. Idete li na putovanje preko blagdana, odlično ćete se zabaviti.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:26