StoryEditorOCM
PanoramaOKRUTNI SVIJET

Čini se da javnost misli kako je žena 50+ samo za posljednju pomast! Svako uljepšavanje dočekuje ruganje, osude pljušte

Piše Lenka Gospodnetić
7. travnja 2024. - 08:30

Kad već ne možeš biti u njihovoj koži, nađi im botox ispod kože, mogao bi glasiti novovalni slogan dušebrižnika po društvenim mrežama. Onima koji iz svojih dvosobnih života promatraju daleke galaksije bogatih i slavnih, pokušavajući im naći manu, pogrešku, natruhu da su i oni ljudi s greškama i slabostima. Kad već nisu siromašni, opterećeni računima, kreditima, ovrhama...

Tako su se nedavno portalčići povampirili gledajući transformacije američke novinarke, ljepotice Lauren Sanchez, zaručene za milijardera, jednog od osnivača Amazona, Jeffa Bezosa.

Naslovi poput "prije je izgledala drukčije" i slično u današnje su vrijeme već tragikomični; pa naravno da je prije deset godina izgledala drugačije, mlađe, manje tretirano – što god. Malo tko je nakon četrdesete "kao ispod čekića", uostalom.

image

Lauren Sanchez i Jeff Bezos na ovogodišnjem Vanity Fair Oscars Partyju

Michael Tran/Afp

Jedan od podrugljivih nadimaka za Lauren je "plastična ljubavnica", ispričavamo se što uopće prenosimo izraze omalovažavanja druge osobe, nećemo više. Samo želimo reći kako se u društvu uvriježila nekakva analiza izgleda drugih, te agresivno nametanje prirodnog starenja kao imperativ. Ovi drugi su postali laka meta za odstrel; valjda se "prirodni" komentatori bolje osjećaju kad pljuju po drugačijima? Ah, selektivni pristup inkluzivnom društvu.

Uspoređivanje sadašnjih s fotografijama iz prošlosti (uz popratno omalovažavanje) bogatih i slavnih toliko je uzelo maha da su neki gledatelji postali pravi forenzičari i estetski kirurzi u teorijama da se "ne može izgledati tako ispeglano sa 54 godine".

‘Što je to uradila?!‘

Wow, sa 54 godine? Pa to je kandidat za posljednju pomast, a ne botoks i minjak. Čudite se, narodi!

A dok se žuti portali i njihovi čitatelji iz svojih dvosobnih života zgražaju nad Laureninim mijenama (a i Jeff je zericu oćelavio, ah, možda ode presaditi kosu, vrag će ga znati), dok se dakle luzeri čudom čude "što je to Lauren sebi uradila", ona pakira kufere koje će joj osobna asistentica odnijeti na jahtu, kojom će se pak sa svojim draganom i njihovim prijateljima te poslugom otisnuti do Ibize, Saint Tropeza i Hvara u sklopu ljetne turneje.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Kao lani, kad su potom svratili i do Dubrovnika u društvu Katy Perry i Orlanda Blooma. Paparazzi će iskakati pred njima kao frzelini ne bi li ukrali dašak njihove zvjezdane prašine, i snimati ih iz svih kuteva, da bi potom te svakovrsne fotografije prodali za koji eurić tabloidima.

Onima koji će tražiti "dokaze neprirodnog" na licu i tijelu ljepotice Lauren i njezina dečka milijardera, uz podršku publike žedne poniženja, krvi, sperme, suza... Barem botoxa, hijalurona, nečega za utjehu, tom posvemašnjem prirodnom dreku u publici.

Podsjetimo, Jeff se 2019. godine razveo od bivše supruge McKenzie Bezos nakon 25 godina braka, a razlog rastave bila je upravo zanosna Lauren, s kojom ju je godinama varao i skrivao vezu.

image
Michael Tran/Afp

Golupčići su prvi put kao par snimljeni na Wimbledonu 2019. godine, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira.

Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:24