StoryEditorOCM
PanoramaZAVRŠILI NA POLICIJI

Čedomir Jovanović i supruga se potukli zbog graška?! On htio bez mesa, ona spremala s mesom. On kaže jedno, ona drugo.

Piše MOZAIK SD
14. listopada 2022. - 17:34

Čedomir Jovanović, lider LDP, prije dva dana je bio po medijima i povećalom javnosti zbog navodne tuče sa suprugom Jelenom.

Njegov odvjetnik Aleksandar Šćekić objasnio je za „Novosti“ zašto je došlo do svađe između supružnika, prenosi Depo.ba.

„Rasprava je bila oko toga hoće li grašak biti s mesom ili bez mesa. Svađu između njih dvoje čuli su susjedi koji su pozvali Jeleninu majku, a ona policiju. Sada su oboje na policiji i dat će izjave, ali tuče nije bilo“, rekao je on.

Podsjetimo, policija je 12. listopada oko 10.30 sati reagirala zbog nasilja u obitelji na Novom Beogradu.

„Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me prijavila policiji idem i sam ću se prijaviti“, rekao je Čedomir Jovanović za Kurir.

Nakon toga je dao novu izjavu za „Blic“.

„Neću se kriti! Idem se prijaviti! Ona je super, jedna divna supruga, divna majka…Ja sam za sve kriv“, rekao je Jovanović.

Ipak, u izjavi za Nova.rs Jovanovićeva supruga Jelena negirala je da je do tuče došlo, ali je spomenula grašak.

„Najobičnija sr*nja i gluposti, mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam je li to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezervira rođendan u igraonici. Ovo je neka namještaljka, ovo nema veze s razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri djevojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su sr*nja“, rekla je ona vidno uznemirena, a zatim je uputila nekoliko psovki uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

Jelena je tada dodala da ono što ona u tom trenutku radi, ne radi prebijena žena.

„Pravim grašak, to ne radi prebijena žena. Mnogo mi je teško jer će moja djeca ovo čitati iz ovog gov*a Informera, od ovog Vučićevića i Jovane s Pinka. Meni ovo ne treba u životu, ja živim miran život, vratila sam se s puta sve je okej i sve je super. Tko je koga tukao? Što pričaju?“, ponovo je rekla uznemireno.

Jovanović je iz policije pušten oko 20 sati, a prema fotografijama do kojih je došla Nova.rs, Čeda je ravno iz policijske stanice sa suprugom Jelenom otišao na piće, prenosi Depo.ba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 23:53