StoryEditorOCM
PanoramaMATEEN I ANISHA

Brunejski princ i njegova supruga hrvatskih korijena snimljeni u susjedstvu: svi se pitaju hoće li svratiti i kod nas?

Piše MOZAIK SD
24. svibnja 2024. - 07:01

Vjenčanje brunejskog princa Abdula Mateena (32) i Anishe Isa Kalebić (29) slavilo se čak tijekom deset dana početkom ove godine. Ljepotica hrvatskih korijena postala je princeza Anisha. Bila je to proslava puna tradicionalnih ceremonija, haljina koje oduzimaju dah i bajkovitih lokacija.

image

Anisha za vrijeme svečanosti vjenčanja 

Rudolf Portillo/Afp
image

Princ Abdul Mateena od Bruneja i princeza Anisha

Iqbal Dato Hj Selamat/Afp

Nakon vjenčanja princ je sa svojih 3,2 milijuna pratitelja na Instagramu tek nekoliko puta podijelio svoj privatni život. Sada se opet javio i podijelio snimku sa suprugom iz Toskane, kako i sam otkriva u svom opisu. Abdul Mateen i Anisha pozirali su opušteno: princeza je sjela na zid i nježno se naslonila na svog muža koji ju je s jednom rukom zagrlio, a drugu stavio ležerno  u džep hlača.

Što se tiče odjeće, princ Abdul Mateen i princeza Anisha su usklađeni: za svoj talijanski odmor spakirali su ležernu odjeću u laganim kremastim tonovima. Par se štiti od sunca tamnim sunčanim naočalama.

Ispod objave gomilaju se komentari poput "Sjajan par!", "Moj omiljeni par", "Prekrasan par s prekrasnim krajolikom u pozadini, savršena kombinacija". Neki obožavatelji također žele paru "sretan medeni mjesec" jer pretpostavljaju da Abdul Mateen i Anisha tek sada uživaju u zasluženom odmoru nakon svadbenog maratona.

image

Princ Abdul Mateena od Bruneja i princeza Anisha

Mohd Rasfan/Afp
image

Princ Abdul Mateena od Bruneja i princeza Anisha

Mohd Rasfan/Afp

Hrvati se pitaju hoće li čiovski zet sa svojom suprugom svratiti i u Dalmaciju, ali za sada nema provjerenih informacija o tome.

Počelo je vjenčanje čiovskog zeta princa Abdula i Anishe Kalebić; osvanula fotografija mlade u svadbenom izdanju

Anisha gledala supruga u finalu All Asia Cupa u polu, svi su primijetili Haute Couture haljinu od 4000 eura

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 08:14