StoryEditorOCM
PanoramaSLOŽNI SU

Brunejska princeza naših korijena i njezin suprug vole skupe stvari: njihova odjeća košta koliko i manji automobil

Piše MOZAIK SD
21. srpnja 2024. - 12:38
Anisha Isa Kalebić (29), supruga princa Mateena od Bruneja (32), smatra se modnom ikonom male zemljeScreenshot Instagram

Anisha Isa Kalebić (29) poznata je po svojim sjajnim stilovima. Ali njezin i suprugov luksuzni izgled sve češće se komentira zbog -  cijene. 

Anisha, brunejska princeza naših korijena, početkom godine postala je supruga princa Mateena od Bruneja (32). Sada se na otvaranju izložbe o orijentalnoj umjetnosti s glavnom temom "Pobožnost i vjera", princ Mateen i princeza Anisha pojavljuju skladno obučeni. Dok se princ odlučio za tamno odijelo koje uparuje sa svijetloplavom košuljom, crnom maramicom i cipelama, princeza se pojavljuje u kompletu luksuzne marke Chanels. Jakna od tvida sa svjetlucavim Chanelovim logotipom s obje strane košta oko 8800 eura. Odgovarajuće hlače vrijede oko 4300 eura. Kombinira ga s malom torbom Lady Dior, koja u prosjeku košta preko 5000 eura.

Jedan pratitelj je komentirao: "Ona je tako lijepa žena, uopće joj ne treba sav taj luksuz", a drugi: "Nisam ljubitelj onih ogromnih Chanelovih logotipa na jakni."

No, postoje i neki pozitivni komentari pod službenom objavom princa Mateena. "Bezvremenska i elegantna, volim izgled Anishe", kaže jedna vjerna obožavateljica. A ni njezin skladan partnerski izgled ne prolazi nezapaženo: "Izgledate tako sjajno zajedno, prekrasan par".

Anisha i princ su se znali dugi niz godina. Naime, njezin brat Danial Deen Isa Kalebić godinama je bio prijatelj princa. Kako su odrastali, razvila se ljubavna veza između Mateena i Anishe, koju su držali privatnom dugi niz godina. Javne glasine da su njih dvoje par prvi put su se pojavile 2018. godine kada su istovremeno objavili fotografije istih lokacija na svojim računima na društvenim mrežama. Godine 2024. svoju su ljubav okrunili vjenčanjem, koje je trajalo deset dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 20:00