StoryEditorOCM
Panorama‘suptilan‘ signal

Bračni par se modno uskladio na plaži, a onda ostali u potpunom čudu: ‘Svi su nam prilazili i smješkali se...‘

Piše M.K./JL
1. kolovoza 2024. - 07:53

Bračni par iz SAD-a postao je viralan na TikToku nakon što su podijelili svoje neobično iskustvo s ljetovanja na koje su išli prije nekoliko godina. Linda i njezin suprug su se na odmoru uskladili pa su tako nosili kupaće kostime s uzorkom ananasa, a da nisu znali što to zapravo znači.

Kako je tada objasnila Linda, bilo je puno ljudi oko njih koji su se ponašali izrazito prijateljski nastrojeno prema njima, što ih je jako zbunilo, a tek su kasnije shvatili zašto su se tako ponašali.

"Ups, nitko nam nije rekao", napisala je pa otkrila da su saznali kako se ananas koristi kao simbol za one koji su zainteresirani za "swinganje". Stručnjak je ranije za Mirror rekao kako se navedeno voće koristi kao signal najčešće u domu, točnije u obliku zvekira za vrata.

Video u kojem je Linda otkrila skriveno značenje ananasa je skupio gotovo 219 tisuća lajkova i više od 4.3 milijuna pregleda, a pratitelji se nisu suzdržali ni od komentiranja. "Onda se pitate zašto ste toliko popularni", "Sad sam shvatila da sam natjerala dečka da nosi košulju s ananasima, a ja sam nosila haljinu s ananasima kad smo bili na odmoru", pisali su im.

U komentarima joj se javio i jedan swinger. "Ovo je naš način života i tako je već godinama. Stvar s ananasom je više šala. Zasigurno ne pretpostavljamo i definitivno ne prilazimo nasumičnim ananasima", napisao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 10:26