StoryEditorOCM
Panorama‘otkrijte dokaze‘

Bivši američki obavještajac priznao: ‘Da, istina je. SAD ima netaknute letjelice izvanzemaljskog podrijetla!‘

Piše mozaik sd
7. lipnja 2023. - 14:42

Bivši američki obavještajni i dužnosnik David Grusch pozvao je Sjedinjene Države da otkrije dokaze o NLO-ima ustvrdivši da američka vlada posjeduje "netaknuta i djelomično netaknuta" vanzemaljska vozila, javlja Guardian.

David Grusch, koji je vodio analizu neobjašnjivih anomalnih fenomena (UAP) unutar američke agencije Ministarstva obrane, tvrdi da SAD ima letjelice nezemaljskog podrijetla.

Informacije o tim vozilima nezakonito su uskraćene Kongresu, rekao je Grusch za Debrief. Grusch je rekao da je pretrpio odmazdu vladinih dužnosnika kada je predao povjerljive podatke o vozilima Kongresu. Napustio je američku vladu u travnju nakon 14 godina karijere u američkoj obavještajnoj službi.

David Charles Grusch (36), veteran zračnih snaga i bivši dužnosnik američke obavještajne agencije, rekao je da je američka vlada pronašla više neidentificiranih letećih objekata neljudskog podrijetla, a tvrdi da su iz olupina izvučeni i mrtvi vanzemaljski piloti, prenosi Daily Mail.

- Kad istražuješ nešto što je sletjelo ili se srušilo, ponekad naiđeš i na mrtve pilote. Koliko god to zvučalo nevjerojatno, istina je, rekao je Grusch za NewsNation.

Grusch je bivši član Pentagonove radne skupine za neidentificirane zračne fenomene (UAP), koja je imala zadatak istraživati NLO-e. UAP se potom reorganizirala u All-Domain Anomaly Resolution Office (AARO) unutar kojeg su bila i istraživanja objekata koji se nalaze pod vodom.

Citirajući izjave svjedoka brojnih sadašnjih i bivših obavještajaca, Grusch tvrdi da su ključne informacije o pronađenim neljudskim letjelicama bile skrivene od UAP Task Forcea tijekom njegova mandata.

- Mislio sam da je to potpuno ludo i da sam prevaren, a onda su mi počeli prilaziti bivši obavještajni časnici koji su mi se povjeravali da su dio programa. Tako sam saznao za tajni projekt obrnutog inženjeringa vanzemaljske tehnologije o kojem članovi radne skupine nisu ništa znali, rekao je Grusch.

Dodao je da nikad nije vidio fotografije pronađenih letjelica, ali je razgovarao s onima koji jesu. "Svemirske letjelice" naziva tehničkim vozilima neljudskog podrijetla i egzotičnim vozilima koja su se srušila ili sletjela.

- Do danas, AARO nije otkrio nikakve dokaze koji bi potkrijepili tvrdnje da su postojali programi obrnutog inženjeringa vanzemaljskih materijala. AARO je predan praćenju podataka i istrazi gdje god ona vodila, rekla je glasnogovornica Ministarstva obrane Sue Gough.

Grusch je za The Debrief rekao da proučavani materijali uključuju netaknute i djelomično netaknute letjelice, kao i da postojanje složenih povijesnih programa, koji uključuju koordinirano pronalaženje i proučavanje egzotičnih materijala iz ranog 20. stoljeća, više ne bi trebalo biti tajna.

36-godišnjak, koji je služio u Afganistanu te radio za Nacionalnu geoprostorno-obavještajnu agenciju (NGA) i Nacionalni izviđački ured (NRO), predao je pojedinosti o navodnim operacijama Kongresu i glavnom inspektoru obavještajne zajednice. U radnoj grupi za neidentificirane leteće objekte iz zraka radio je od 2019. do 2021. godine.

- Tvrdnja o korištenju tehnologije obrnutog inženjeringa u posljednjih osamdeset godina fundamentalno je točna, kao što je neosporna spoznaja da barem neke od ovih tehnologija nepoznatog podrijetla potječu od neljudske inteligencije, rekao je Karl Nell, umirovljeni vojni pukovnik koji je također bio dio UAP-ove operativne skupine.

Grusch kaže da čuvanje informacija u tajnosti sprječava populaciju da bude spremna za neočekivani kontakt s neljudskom inteligencijom. Ove tvrdnje pojavile su se nekoliko dana nakon što je šef Pentagona priznao da su neidentificirani leteći objekti u obliku metalnih kugli primijećeni po cijelom svijetu.

Sean Kirkpatrick, direktor Pentagonovog Ureda za rješavanje anomalija u svim domenama (AARO), kaže da Pentagon blisko surađuje sa znanstvenicima koji su dobili dopuštenje za rad na povjerljivim UAP slučajevima gdje bi njihova stručnost mogla pomoći vojnim istražiteljima u identificiranju misteriozne letjelice ili događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:18